Partyflock
 
­ Nederland

Zak voert zomerstop in, geruchten over sluiting

gepubliceerd door , op
Zak voert zomerstop in, geruchten over sluiting
3 juni 2014
LocatieZak Site
Dalende bezoekersaantallen en stijgende operationele kosten hebben ertoe geleid dat de discotheek Zak in Uelsen voor de eerste keer een zomerstop invoert.

Bij de parkeerplaats en op de website en social media van Zak valt te lezen dat men aan het einde van de zomer weer terug is, maar de geruchten zijn dat dit helemaal nog niet zeker is. De zeven vaste medewerkers en 70 uitzendkrachten hebben meer informatie gekregen.

Zak exploitant Hans - Bernd Pikkemaat bevestigt de zomersluiting en geeft aan dat er inderdaad rode cijfers zijn genoteerd. 'De bezoekersaantallen lopen terug en de kosten voor bijvoorbeeld water en elektriciteit nemen alleen maar toe. Het is goedkoper om de deuren tijdelijk te sluiten.'

Pas als het concept gewijzigd is, zal de uitgaansgelegenheid de deuren weer openen. Hiertoe is een plan ingediend, maar wat dit inhoudt, is niet bekend gemaakt.

Lees het gehele artikel bij Grafschafter Nachrichten Duitsland

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 917, 46480, 6819}
Onderstaand is gepubliceerd door het Dagblad v/h Noorden...


UELSEN/EMMEN - Megadiscotheek ZAK in Uelsen (net over de grens tussen Coevorden en Nordhorn) sluit per direct de deuren. Vanaf komend najaar gaat de uitgaansgelegenheid, die zeer in trek was bij Nederlandse stappers, alleen nog op feestdagen en op verzoek open.

Eigenaar Hans-Bernd Pikkemaat laat weten dat ZAK al jaren heeft te maken met teruglopende bezoekersaantallen en daardoor met verlies draait. ,,Dan kun je beter dichtgaan, want dat is goedkoper'', aldus Pikkemaat.

Minder bezoekers en stijgende kosten hebben de disco de das omgedaan. ,,Het zijn niet alleen de kosten voor elektriciteit, water en personeel, maar wij moeten ongeacht het aantal bezoekers enorm veel geld aan belastingen afdragen aan de staat. Dat is niet meer op te brengen'', zegt hij vandaag in Dagblad van het Noorden.
laatste aanpassing
Klote nieuws..
We kwamen hier toch altijd graag! altijd beuken en knallen!

Nu maar hopen dat ze met kerst wel gewoon door blijven gaan, en er zou nog een nieuwe 4 uur partyraiser solo komen, die worden ook druk bezocht dus word duimen
 
Hierboven vergeten ze nog een belangrijk item te vermelden en dat is namelijk dat de verhoogde belastingen ook onderdeel zijn van het besluit.
En niet alleen Zak heeft hier last van maar veel meer exploitanten merken dit in hun portemonnee is helaas al gebleken en er zullen er nog vele gaan volgen.
eerst de Matrixx al, en nu ook nog Zak
Jammer! maar (bijna) iedereen in de horeca heeft er last van, en de discotheken worden zwaar getroffen.

de discotheken hebben in de jaren 80 & 90 gouden jaren gedraaid en nu moeten ze wat stappen terug en dan is het lastig het hoofd boven water te houden.

In de zomer hebben ze ook zeker last van alle festivals, daar komen er elk jaar meer van bij
 
Artiest Waai
Duitse en Nederlandse pers bevestigd het sluiten van Zak Uelsen. Jammer dat ze steeds op een genre uit de dance zaten. Meerdere stijlen had mogelijk een paar jaar geleden ingezet moeten worden om zo'n mooie locatie te behoeden van een stille dood.
Uitspraak van killingscum op dinsdag 3 juni 2014 om 20:04:
In de zomer hebben ze ook zeker last van alle festivals, daar komen er elk jaar meer van bij


Beginnen ook veel vroeger en gaan langer door, zonde want binnen feesten heeft meer