Partyflock
 
­ Nederland

Duur festival of een gratis feest?

gepubliceerd door , op
Nog geen vriend/vriendin van Club Eindelijk Weer? Doe dat dan snel op Facebook, want word je vriend of je meld je aan op zeker in de Partyflock agenda dan mag je zaterdag 7 juni tot 00.00 helemaal gratis naar binnen! Ja, helemaal gratis naar Eric van Kleef 10 year on air, dus nodig je vrienden uit voor dit geweldige feest.

En wie is toch die Mystery Guest bij Eric van Kleef · 10 Years on Air? Voor veel partyminded people is het inmiddels een vast onderdeel van hun weekend routine: vrijdagavond 20 uur gaat menig radio (bijna) automatisch op SLAM! en knallen de beats van Clubbin met het volume op standje 'Fuck the Neighbours' door je speakers. De tijd gaat snel, want inmiddels is Eric van Kleef alweer tien jaar 'on air'. Dat was voor Eindelijk weer een goede reden om deze altijd enthousiaste 'people dj' uit te nodigen voor een.. gratis.. feestje in Almere. Erics 'Decade of Dance' begon in 2004 bij ID&T Radio waar hij bijna twee jaar lang dagelijks Studio 54 presenteerde. Clubbin werd in die (begin)periode gepresenteerd door Erwin van der Bliek. Nadat ID&T Radio overging in SLAM! en overdag meer mainstream hits ging draaien, volgde Eric zijn 'Passion For Dance Music' en switchte hij naar het weekend om met Clubbin uit te groeien tot een begrip in de Nederlandse dance-scene.

Carl Cox, David Guetta, Hardwell, Armin van Buuren, Axwell, Nicky Romero, Laidback Luke, Afrojack, Mark Knight, Chocolate Puma, Funkerman, Fedde le Grand, Showtek, Sander van Doorn, Bingo Players, Ferry Corsten, R3HAB ... bijna alle 'Big boys in the biz' uit heden en verleden zijn wel een keer langsgeweest voor een dj set en interview in de SLAM!-studio. Inmiddels internationaal doorgebroken dj-helden als Jordy Dazz, Dannic, Sick Individuals en Oliver Heldens waren als eerste op de landelijke radio te horen in het talent hour.



Timetable
22:00 - 23:00 Row Sunshine
23:00 - 24:00 Mystery Guest
00:00 - 01:00 Asino
01:00 - 04:00 Eric van Kleef
04:00 - 05:00 Multiplayers

Tot zaterdag 7juni in Club Eindelijk Weer, Festivalplein 3 in Almere.