Partyflock
 
­ Nederland

Nope is Dope · Love music & music loves you

gepubliceerd door , op
Nope is Dope, het concept dat geen intro meer nodig heeft. Op zondag 29 juni 2014 ga jij uit je dak op de lekkerste zomerbeats met de beste acts. Het belooft nu al een dag te worden dat de geschiedenisboeken in zal gaan, be there!

De harde kern van Nope is Dope mag deze editie absoluut niet missen, net als alle andere fijnproevers die Nederland rijk is. Zich onderscheidend door een eigen sound, vinden ook ditmaal ervaren en getalenteerde artiesten met hun zware platentas hun weg langs het steile strandpad. Vanaf 15:00 uur garanderen zij jou gehoorgasmes en tot klokslag middernacht vullen ook de danseressen jouw totaalbeleving aan met onvergetelijke acts. Onder ritmische begeleiding van Me Like MC zal de mainstage meerdere hoogtepunten bereiken met mega-acts van:

Leroy Styles
Apster
Ravitez
Max Moore
Mell Tierra
Nano Bites
Wessel S
Ricky Rigters

Ook op eclectish vlak laat Nope is Dope jou optimaal genieten. Onder (bege)leiding van master talent on the mic MC Akash, staan namelijk niemand minder dan de volgende helden achter de draaitafels bij de Dope area:

BIGGI ft Elton Jonathan
Superior ft MC Akash
Vaiks L & Rowses
Diamondspin
Gione
De RotJoGGieS
Mixturess Badguyz
Soulnikki

Deurverkoop
Er zal een beperkt aantal tickets aan de deur beschikbaar zijn, tenzij het feest natuurlijk op de dag zelf al is uitverkocht. Wil je dit evenement niet missen? Dan wordt je aangeraden om jouw kaartjes in de voorverkoop te halen om teleurstelling aan de deur te voorkomen. Haal nu je toegangsbewijs voor maar €17.50 via www.nopeisdope.nl & www.beachclubvroeger.nl

[presence element=organization id=2920]{aanwezigheid niet begrepen}