Partyflock
 
­ Nederland

Wave Festival maakt de line-up en datum voor 2014 editie bekend

gepubliceerd door , op
Met een sterke focus op left-wrap field elektronische muziek zal het festival net zoals voorgaande edities muziekliefhebbers voorzien van een intieme en muziek-georiënteerde festival dag, dit jaar met een derde stage erbij.

De afgelopen twee edities heeft Wave zich al gevestigd als een gezellig en kleinschalig Festival dat de bewuste keuze maakt om in plaats van een uitgebreide randprogrammering de muziekbeleving van de bezoeker centraal te stellen. Dit wordt bereikt door een combinatie van de mooie omgeving van natuurgebied 't 't Twiske, een loepzuiver geluidssysteem en een programmering die op elegante wijze de bezoeker meeneemt op een muzikale reis.

Vorige jaren waren er twee stages, house en techno. Dit jaar komt er een derde bij, met een meer experimenteel karakter. Hier zullen Morphosis, Huerco S. en The Mole lange DJ sets draaien. De programmering op alle podia kenmerkt zich door een warme en innoverende sound, waarbij specialisten de voorkeur krijgen over zogenaamde ticket kanonnen.

De main stage zal door optredens van Conforce (live), Voiski (live) en Anomaly (Fred P techno set) een techno karakter krijgen. Het Terras zal traditionaal het house podium zijn, dit jaar met I-F, Tin Man (live) en Steffen Bennemann (bekend van Nachtdigital). Op beide podia wordt de line-up aangevuld door residents zoals Brent Roozendaal (Drift) en JP Enfant (Trouw).

Het intieme karakter blijft gewaarborgd door de maximale capaciteit van 2000 bezoekers. In het kort, Wave Festival draait om de bezoeker een dag bieden in het prachtige natuurgebied van 't 't Twiske om daar in het gezelschap van mede-liefhebbers van elkaar en vooral van muziek te genieten.

Muziekprogramma


Tickets
Tickets zijn te koop via koop tickets
€20 ex fee early bird
€25 ex fee regular
€30 ex fee combi-ticket after party (line-up en locatie TBA)