Partyflock
 
­ Nederland

Laatste info Festivaart

gepubliceerd door , op
Festivaart
10 januari 2014
Nog een paar dagen en dan is het alweer tijd voor het leukste festival op Hemelvaartsdag: Festivaart. Voor dat het feest losbarst, worden jullie bij deze nog even voorzien van de laatste info.

Floorplan en timetable
Het floorplan en de timetable van Festivaart zijn hier te downloaden.



Openingstijden en toegangstijden
Dit jaar kun je een uurtje langer losgaan op Festivaart, namelijk van 11.00 tot 23.00. Je kunt tot 22:00 uur het terrein van Festivaart betreden. Zorg dus dat je op tijd binnen bent!

Tickets
Tickets voor Festivaart zijn nog te krijgen voor 27,50 excl. fee www.festivaart.nl/tickets en bij de volgende verkoopadressen:
Aan de deur is nog een beperkte verkoop.

Bussen
Vanaf 10.45 uur rijden er om het half uur pendelbussen tussen station Doetinchem en Festivaart (DRU Park, Ulft). De laatste bus vertrekt om 00:00 uur vanaf Festivaart terug naar Doetinchem.

Daarnaast worden er ook dit jaar in samenwerking met Gelderesch weer busreizen van en naar Festivaart georganiseerd. Meer informatie over de opstapplaatsen en het busvervoer vind je hier. Vooraf reserveren is noodzakelijk en mogelijk tot 27 mei.

Locatie
Navigatie-adres: Ulftseweg 128, Silvolde

Parkeren
Voor 8 euro kun je de auto naast het festivalterrein parkeren. Fietsen kunnen gratis voor de deur op aangegeven plaatsen worden gestald.

Pinnen
Op Festivaart is het mogelijk om je munten bij de kassa te pinnen. Er wordt echter aangeraden om altijd voldoende cash geld mee te nemen.

Munten
Koop nu je munten voor Festivaart in de voorverkoop en ontvang een gratis Festivaart gadget! Je kunt kiezen uit een Festivaart zonnebril of waaier. Na aankoop ontvang je een muntenticket waarmee je de munten en je gadget kunt ophalen bij de speciale snelkassa op het festivalterrein. Bestel je munten via deze pagina.

Legitimatie
De minimale leeftijd voor toegang is 18 jaar. Zorg dat je een geldig ID bewijs bij je hebt (onder een geldige ID word verstaan ID kaart, rijbewijs, paspoort). Kopieën zijn niet toegestaan. Toiletten Er zijn ruim voldoende toiletten aanwezig op het terrein. Bij de toiletten is een toiletwinkel aanwezig. Hier zijn gratis verzorgingsproducten te gebruiken.

Lockers
Er zijn lockers aanwezig op het terrein. Deze kunnen gebruikt worden voor jassen, tassen en andere eigendommen. Wel zo makkelijk als je de hele dag op stap bent. Voor 7 euro kun je een locker bemachtigen. Daarnaast dien je ook 5 euro borg te betalen, dit geld krijg je terug als je de sleutel inlevert.

Foto & video
Iedereen mag zijn fototoestel of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet te delen via Social Media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Eten & drinken
Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee naar binnen te nemen. Op het terrein zijn voldoende voorzieningen aanwezig om te eten en/of te drinken.

Sigaretten
Op het terrein is een sigarettenkiosk aanwezig.

Medicatie
Voorgeschreven medicatie mag het terrein mee op mits het in gesloten originele verpakking zit. Daarnaast is het meenemen van een doktersvoorschrift aan te raden bij medicatie op recept.

Verzorgingsproducten
Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen mits deze in originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee naar binnen. Deodorantrollers mogen wel naar binnen. Er zijn gratis verzorgingsproducten te gebruiken bij de toiletwinkel.

Drugsbeleid
De organisatie conformeert zich aan het beleid van de politie zoals dit door heel Nederland geldt. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd bij het betreden van het terrein.

Merchandise
Op Festivaart zullen verschillende Festivaart T-shirts en gadgets worden verkocht. Naast de Festivaart merchandise is Twinklerz aanwezig, bekend om hun coole zonne- en spacebrillen. Bam Bird zal leuke Ibiza Style kledingstukken verkopen en de Feestwinkel heeft van alles bij zich om het feest compleet te maken! Wil jij de Festi look? Kom dan naar de airbrush tattoo shop en get the Festi look, compleet met gouden tand, mama tattoo en Festi's coole zonnebril.

Zorg goed voor jezelf en elkaar, zowel tijdens de reis naar als op het evenement. Veel plezier op Festivaart 2014!