Partyflock
 
­ Nederland

The Hardest Inside

gepubliceerd door , op
The Hardest Inside
3 april 2014
Nu The Hardest Inside haar naam duidelijk heeft waargemaakt, is het tijd om dit gruwelijke feest nog verder uit te rollen over de vloeren van Broadway. Na de vorige geslaagde edities zal de organisatie The Hardest Events zaterdag 24 mei alle aussies bijzetten om ook deze editie weer tot een onvergetelijke te maken. Daarbij is ook dit keer alles uit de kast getrokken.

The Hardest Inside zal met deze derde editie geen scheepsrecht, maar absoluut beukrecht behalen! Met deze 3rd Destruction zal er geen trommelvlies gespaard blijven op het niets ontzienende pad van distortion. Er zullen weer twee zalen openen waar alle facetten die pure hardcore ons in de loop der jaren gebracht heeft aan bod komen. Extra Lasers worden ingezet voor een onvergetelijke beleving van de avond! Ook zal er een extra geluidssysteem aanwezig zijn om de hardste kicks en diepste bassen zuiver en gruwelijk hard door de zaal te kunnen pompen. Er staat een welkomstdrankje klaar tussen 21.00 -22.00.

In de main area heeft The Hardest Events er weer voor gezorgd dat jullie op je wenken bedient worden. 2 Style en opkomend artiest Psycho Killer zullen de avond geheel in style openen. Na de opening gaan we door met een exclusieve hardcore/uptempo hardcore set van T.H.I. resident Dj Reload-R. Hierna volgt een battle op zijn French die alle decibelmeters zal laten springen: Mr. Ivex vs V-Maxx. Dj Penta België zal ook laten zien waarom hij bij The Hardest Inside toebehoord en zal met geheel eigen wijze de zaal laten knallen met een set van: Frenchcore vs Harder.

De volgende artiest heeft eigenlijk geen introductie nodig. Deze DJ heeft inmiddels een flinke fanbase en zal op deze avond The Hardest Inside vertegenwoordigen met zijn oldschool sounds, die elk snelheidslimiet kan overtreden! Hij zal laten zien waarom hij zichzelf koning van Early Underground mag noemen: niemand minder dan Frantic Freak! Er is ook een live act in huis gehaald hij komt uit België en staat bekend staat om zijn rag & beukwerk en zal de Broadway volledig uit zijn voegen laten springen zijn naam is: Tripped! Met de laatste act van deze avond legt The Hardest Inside de lat nóg een tandje hoger. Een unieke battle tussen Paranoizer & Fata morgana. Deze zullen de avond geheel in de hardste stijl afsluiten en daarbij laten horen dat dit feest de naam The Hardest Inside in volle glorie eer aan doet.

In The Hardest Freestyle / Talents Area zullen ook extra speakers neergezet worden zodat NL-Xecuter, RampeStampeRood, D-Kick, Macdee, Non-Teuferd, Stuiterkruid en Keko op snoeiharde wijze kunnen laten zien dat ook de talenten die hier staan The Hardest Inside zijn. Onder de stijlen hardtek, uptempo hardcore, frenchcore en terror zullen deze artiesten een extra overtreffende trede op dit evenement van The Hardest Event zijn.

VJ Optiqal bekend van menig evenement zal wederom de main zaal hosten met de nodige visualisaties en beeldeffecten voor een onvergetelijke avond!

Omdat The Hardest Events ook écht de hardste feesten organiseert en dat je gehoor flink kan aantasten zonder bescherming, zet je 24 mei dus in agenda en vergeet je je oordoppen niet! Des te meer zielen des te meer vreugd!

Be prepared.. This event will blow you're brains out!

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 54194, 10088, 75936}
b)
 
Word un dik fiske!