Partyflock
 
­ Nederland

Metz on the Beach
Never change a winning team

gepubliceerd door , op
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 20 juli echt van start. The Real House Event, Metz on Sunday, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'on the beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up die bij iedereen al het hele jaar in de agenda staat! Metz on the Beach begint het strandseizoen, traditioneel en zoals al 4 jaar het geval is, op zondag 20 juli bij Strandclub View in Rockanje aan de Tweede Slag. Op deze dag begint Metz op veler verzoek weer om 16.00 uur en zal het leukste strandfeest van het jaar pas eindigen om 01.00 uur.

Never change a winning team is op deze datum wederom het motto en dus trapt Metz af met twee zielen en een gedachte: ROOG Back 2 Back met Greg van Bueren, ook wel geroemd onder de naam Hardsoul. De enige echte house sound past perfect bij deze setting en natuurlijk ook op het strand. Kippenvel en geweldige intieme momenten zullen ook dan weer de revue passeren met live optredens van Glenn Helder op zijn drums en Mavis Acquah met haar prachtige stem. Tevens zullen beide heren ook nog een exclusieve solo set draaien dus al met al een te gekke dag on the beach die je niet mag missen.
Aangevuld met de enorm geliefde Jasper Clash, Rotterdamse house koning Chris Rox, een bloeiende opwarmset van Diephuis en MC Roga is de line-up voor de opening van het strandseizoen met meer dan 200% compleet!

De kaartverkoop voor Metz on the Beach is inmiddels van start gegaan. Alle Metzers zijn er al bekend mee, maar de organisatie wil het nogmaals benadrukken: koop je kaarten in de voorverkoop! Vorige edities waren allemaal al voor het event uitverkocht. De kaarten kosten 15 euro in de presale en zijn te bestellen via koop tickets en bij alle Primera Winkels in Nederland.

Tot zondag 20 juli voor een (zoals altijd) meer dan legendarische Metz on the Beach opening!