Partyflock
 
­ Nederland

Project Houseparty

gepubliceerd door , op
Project HouseParty
30 april 2014
Al eens een echt huisfeest mee willen maken? Zo'n feest dat je alleen in films als o.a. Old School, Dorm Daze, American Pie en natuurlijk Project X voorbij ziet komen? Jouw gebeden zijn gehoord! Project HouseParty brengt je een uniek concept waar echt alles in zit wat jij verwacht van een goed huisfeestje! Beleef het huisfeest der huisfeesten waarin er voor ieder wat wils word geboden. Ze brengen de Nederlandse en de Amerikaanse huisfeestjes dichter bij elkaar en voegen er de meest dwaze elementen in en gooien het in een Project X-jasje. Een gezellig, te gek, groots en gigantisch spektakel!

The Hangover
Project HouseParty trapt af met een erg indrukwekkende eerste editie. Een die je niet snel zal vergeten...of toch wel? Dit blijft even geheim, maar verwacht sensatie! Treed binnen en ervaar het allemaal! Natuurlijk worden je drankjes in red cups geserveerd, zijn de waterpistolen geladen en zullen de bikinichicks en topless dudes je voorzien van gratis (jazeker!) shotjes, drinkbuddies, bodyshots en de nodige gadgets. Daarnaast zullen ze je heerlijk gebak serveren, je assisteren tijdens de Beerpong kampioenschappen en zelfs samen met jou een heerlijk champagnedouche nemen in de jacuzzi! De 1001 andere verrassingen verklappen ze nog even niet...wel is het zeker dat je deze nog nooit hebt meegemaakt!

De locatie Stairway to Heaven is natuurlijk niet voor niets gekozen! Geheel volgens thema word je meegenomen op reis naar Las Vegas! Ga de trap op, treed binnen in het casino en beproef je geluk. Wie weet ga jij straks naar huis met de jackpot!

Een ding is zeker, het wordt een dolle boel en het is maar de vraag of jij dit de volgende dag allemaal nog kan herinneren. Het is namelijk zelfs mogelijk om je in 'The Hangover Corner' te laten tatoeëren (tijdelijk) of je door de huiskapper een nieuwe haarcoupe aan te laten meten.

Laten we wel één ding afspreken: What happens in Vegas, stays in Vegas!

Line-up
Pulse the Kid
De Apotheker & MC Vaselino
House Soldiers
Party Geekz Soundsystem: Mr.(dj)onsen & Stephn
Project X soundsystem * Surpise acts

Tussen 02:00u en 03:00u worden jouw vooraf aangevraagde favoriete plaatjes gedraaid. Net als vroegâh, maar dan anno nu!

Tickets
100x Very Bad Trip tickets (earlybirds):€7
Bad Trip tickets (presale tickets):€10

Er is ook (beperkt) deurverkoop

The party you've only dreamed about!