Partyflock

Slaves to the Rave · The Amigo's Reunion · timetable, trailer en laatste informatie

Slaves to the Rave · The Amigo's Reunion · timetable, trailer en laatste informatie

gepubliceerd door , op
Slaves to the Rave (flyer)
FeestSlaves to the Rave · The Amigo's Reunion
OrganisatieSlaves to the Rave Site
 ⊂ NRG Events Site
LocatieBibelot Site
Datumzaterdag 17 mei 2014
WinactieSlaves to the Rave actie, gesloten
StadDordrecht
Aanstaande zaterdag 17 mei 2014 is het dan eindelijk tijd voor de terugkeer van Slaves to the Rave naar Dordrecht! Na het sluiten van het inmiddels legendarische Eventcenter Amigo's is er nu weer een nieuwe hardcore tempel in Dordrecht! 'The Amigo's Reunion' vindt plaats in Poppodium Bibelot welke verhuist is in 2013 naar het gebouw 'Het Energiehuis' en waar Bibelot echt 'Bigger, Bolder & Better' is geworden! De beste hardcore en early hardcore verdeeld over twee vette zalen met o.a. de volgende artiesten; Angerfist, The Viper, Ruffneck, Claudio Lancinhouse, StereoType, Panic, Waxweazle, K.N.O.R. Alliance en nog veel meer! Slaves to the Rave – The Amigo's Reunion belooft belooft een feest te worden dat je niet mag missen!

Kaarten voor Slaves to the Rave – The Amigo's Reunion zijn nu te koop voor € 20,- (ex. fee) (de early bird tickets waren binnen no-time uitverkocht!) Kaarten zijn te koop via de bekende Voorverkoopadressen (via alle winkels van Primera en Velvet Music, Dordrecht) en o.a. direct via de website van NRG Events: www.NRG Events.nl en de facebook pagina van NRG Events en/of Slaves to the Rave. Kaarten aan de deur kosten € 25,- per stuk.

Om alvast goed in de stemming te komen voor zaterdag 17 mei bekijk dan hieronder de trailer van Slaves to the Rave – The Amigo's ReunionBij deze presenteert NRG Events de timetable voor Slaves to the Rave – The Amigo's Reunion

Area 001 || Mainstage || hardcore
21:30 – 23:00 Omira België
23:00 – 00:00 Radiate
00:00 – 01:00 StereoType Italië
01:00 – 02:00 Ruffneck
02:00 – 03:30 Angerfist
03:30 – 05:00 The Viper
Hosted by: MC Alee

[dump id=9972]
De Mainstage in Poppodium Bibelot.

Area 002 || Powerstage || Gabber & Early Hardcore
22:00 – 23:00 Richie B
23:00 – 00:00 Waxweazle
00:00 – 01:00 Claudio Lancinhouse
01:00 – 01:30 K.N.O.R. Alliance *live on stage*
01:30 – 02:30 OCD vs Lyrix
02:30 – 04:30 Panic
Hosted by: MC TMC

[dump id=9973]
De Powerstage in Poppodium Bibelot.

Kaartverkoop
Kaarten voor Slaves to the Rave – The Amigo's Reunion zijn nu te koop voor € 20,- (ex. fee) per stuk. (De early bird kaarten waren binnen no-time uitverkocht!) Kaarten zijn te koop via de bekende Voorverkoopadressen (o.a. via de winkels van Primera en Velvet Music, Dordrecht) en o.a. direct via de website van NRG Events: www.NRG Events.nl en de facebook pagina van NRG Events en Slaves to the Rave. Kaarten aan de deur kosten € 25,- per stuk.

Evenement informatie
Slaves to the Rave – The Amigo's Reunion vind plaats in Poppodium Bibelot te Dordrecht. De minimale leeftijd voor het bezoeken van het feest bedraagd 18 jaar. Neem je ID mee, hier kan om gevraagd worden. Het feest begint om 21:30 en eindigt om 05:00. Entree is mogelijk tot 02:00, hierna word de deur gesloten.

Poppodium Bibelot en Energiehuis informatie
Het Energiehuis heeft twee ingangen. Eén ingang bevindt zich aan de zijde van het Energiehuisplein, waar ook het parkeerterrein te vinden is. De andere ingang is aan de kant van de Biesboschstraat (aan de kant van de molen).

Parkeren
Om uw route te plannen kunt het beste gebruik maken van ANWB/Google Maps Routeplanner. Tik dan als bestemming in: Parkeerplaats Energiehuis, Dordrecht.

Vanaf de Biesboschstraat is het parkeerterrein Energiehuis niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer. Het parkeerterrein van Bibelot ligt achter het Energiehuis aan de kant van het water (de Wantij). Volg de borden P Energiehuis.

Let op! Parkeren is op het parkeerterrein Energiehuis de eerste 24 uur gratis. Het is wel noodzakelijk een parkeerticket te halen bij de parkeerautomaat. (dit kaartje is dus gewoon gratis!)

Websites en Social Media
Websites: www.nrg-events.nl || www.bibelot.net || www.energiehuis.nl
Facebook: NRGEvents || SlavestotheRave || PoppodiumBibelot
Twitter: NRGEvents_­NL

Openbaar vervoer
Vanaf het station Dordrecht Centraal is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Energiehuis. Stadsbussen 3,4,5 & 15 stoppen bij de Oranjelaan. (3 minuten lopen naar Energiehuis) Stadsbus 10 stopt bij het Energiehuis.

Busvervoer
Wil je met een party bus vol feestgangers naar Slaves to the Rave - The Amigo's Reunion' in Poppodium Bibelot te Dordrecht? Er zijn een aantal mogelijkheden:
- België
- Nederland

Promo DJ-mixen
Om alvast in de stemming te komen voor Slaves to the Rave in Poppodium Bibelot te Dordrecht hebben DJ's StereoType en Claudio Lancinhouse promo mixen gemaakt die te beluisteren zijn via de Soundcloud pagina van Slaves to the Rave![

9 opmerkingen

Fuck Yeah zin in! Knallen whoop whoop!
Super feestje zin in! :D
Nog paar daagjes en dan kunnen we weer losss!!!
Yeah! Will be soo good! Zin in!
JAaaaaaa hopppaa dat gaat weer een knalfeestje worden!!!!