Partyflock

Heavenly Outdoor Festival keert terug met spraakmakende line-up

Heavenly Outdoor Festival keert terug met spraakmakende line-up

gepubliceerd door , op
Op donderdag 29 mei aanstaande vindt de vijfd editie van Heavenly Outdoor Festival plaats. Het grootste en meest kleurrijke dance festival van Noord-Nederland verhuisde in 2013 van het centrum van Heerenveen naar het P6 terrein, eveneens gelegen in Heerenveen. Na het succes van vorig jaar is de organisatie toe aan het maken van de volgende stap; deze editie wordt er een extra stage toegevoegd, waardoor het totaal aantal podia op vier komt.

De samenstelling van het programma is zorgvuldig uitgewerkt. Het betreft een mix van toonaangevende hoofdacts en aanstormende talenten. Namen als Brennan Heart, Don Diablo, The Partysquad, Benny Rodrigues, Yellow Claw, Vato Gonzalez, FeestDJRuud, Dirtcaps en De Sluwe Vos zullen dit jaar hun opwachting maken. Liefhebbers van house, progressive, hardstyle, urban, trap, deep house en techno kunnen hun hart ophalen. Kortom, een divers aanbod van genres.


Zoals de bezoekers van de vorige editie weten, biedt het festival meer dan alleen een muzikale belevenis. Zo is er plek voor theater, kermisattracties en allerlei andere vormen van entertainment.

Meer weten over dit festival? Kijk op www.heavenly-outdoor.nl

2 opmerkingen

Athd
Werkzaam bij Play Events
je weet tog dat adaro voorlopig niet meer draait?