Partyflock
 
­

Derde editie Cinéma in de Kuip op vrijdag 6 juni

gepubliceerd door , op
Wat je krijgt als je de hipste club van Rotterdam en het mooiste stadion van de stad samenvoegt? Simpel: een waanzinnig en uniek dance-event, op het heilige gras van De De Kuip!

Na het succes van de twee voorgaande edities is de grasmat van De De Kuip op vrijdag 6 juni 2014 tussen 17.00 en 23.00 uur opnieuw exclusief gereserveerd voor de bezoekers van Cinéma in de Kuip. Gasten betreden het veld via de alom geprezen spelerstunnel om te netwerken, eten, drinken en dansen op muziek van de beste DJ's. De combinatie tussen de muziek van Cinéma en de omgeving van De De Kuip maken Cinéma in de Kuip tot hét dance event van Rotterdam.

Tickets
Wil jij verzekerd zijn van je plaats op het veld? Koop dan je kaarten voor slechts €10 tijdens de Early Bird verkoop. Vanaf zaterdag 1 maart 20.00 uur zijn die speciale tickets via www.cinemaindekuip.nl te verkrijgen. Tijdens de reguliere verkoop kosten de kaarten €15 per stuk.

Bekijk hier de sfeerimpressie van Cinéma in de Kuip 2013:Altijd droog
Ook als de weergoden niet meewerken, kan er gewoon doorgefeest worden! Op het veld wordt een megaoverkapping geplaatst. De overige area's zijn onder de ring buiten op het stadionterrein geplaatst en dus ook automatisch droog!

Overige informatie
Er zijn 1.500 gratis parkeerplaatsen bij het Maasgebouw, direct naast De De Kuip. Kleed je lekker zomers: trek je slippers, sleehakken of sneakers aan, want hakken zijn niet toegestaan op het veld. Ook zijn er tijdens het evenement lockers aanwezig.