Partyflock
 
­ Nederland

Kiesgrube open air meets Diynamic
Run to the sun

gepubliceerd door , op
Na het geweldige paas openingsweekend ga je verder naar de volgende hernieuwde liefdevolle missie naar de Kiesgrube Eutopia op de wonderschone locatie in Neuss Süden bij Düsseldorf op zondag 11 mei 2014. Geef je over aan die niet te stoppen wens en reislust om op te stijgen naar de zon. De volwaardige bemanning tijdens deze vlucht is ditmaal: Solomun, Kollektiv Turmstrasse live, HOSH en Karmon! Een volwaardige Diynamic line-up die met hun melodieuze fijne house & techno tunes een passend geheel vormen op de intieme setting van de Kiesgrube. De Diynamic crew verwelkomt de eerste passagiers om 12.00 uur en er mag uiteraard geklapt worden voor de landing!

De heerlijk groene weiden, zachte zandvlakten, fijne strandbedjes, de bars en de cocktailbar, het restaurant en de snackbar – alles op de locatie van de Kiesgrube zorgt voor een speciale ongekende sfeer en al dansend en lachend doet iedereen zich tegoed aan de energie die het zonnetje te bieden heeft. Net zolang tot de dagelijkse beslommeringen zijn vergeten! Want, de Kiesgrube vind alleen plaats als het zonnetje ook daadwerkelijk schijnt!

Ben jij er klaar voor? Voor een roadtrip met je vriendjes en vriendinnetjes vanuit centraal Nederland, rij je ongeveer 2,5 uur met de auto naar Neuss, dus wat let je! Auto voorrijden, slippers, zonneklep en vrienden inladen en kachel hem door naar Duitsland!

Ground Control to major Tom
Commencing countdown,
engines on
Check ignition
and may God's love be with you.

De Kiesgrube verheugt zich op haar bezoekers!

Tickets zijn alleen aan de deur te verkrijgen!
De Kiesgrube vindt alleen plaats met zonneschijn! Hou de website daarom in de gaten: kiesgrube.net