Partyflock
 
­ Nederland

Yours Truly 30 mei in de Maassilo

gepubliceerd door , op
Yours Truly
5 mei 2014
Na de terugkeer van Yours Truly in Paradiso, Amsterdam op 16 mei kan Rotterdam niet achterblijven. Op vrijdag 30 mei keert Yours Truly terug, dit keer in de Maassilo. Het vernieuwende en eclectische geluid van organisator The Flexican blaast deze avond voor het eerst in de Maassilo. Samen met mede-organisator Sef wordt Yours Truly groter gevierd dan ooit tevoren. Het nachtelijke avontuur dat je te wachten staat op vrijdag 30 mei belooft een onvergetelijke avond te worden. De laatste editie van Yours Truly was ruim een jaar geleden in een uitverkochte Off_Corso.

Sinds die tijd scoorden The Flexican en MC Sef een wereldwijde hit met 'Watch Out For This (Bumbaye), hun eerste grote productie voor Major Lazer. Daarnaast kregen zij in eigen land een mooie charts notering voor de door hun geproduceerde titeltrack van de bioscoopfilm Bro's Before Ho's.

Afgelopen Koningsdag stond Yours Truly met een eigen stage op Kingsland Festival met optredens van Brenmar, TWRK, Adje en natuurlijk The Flexian, MC Sef, FS Green en MC Fit.

Ook tijdens deze gloednieuwe editie zullen The Flexican en Sef muzikaal worden bijgestaan door rising stars FS Green & MC Fit. FS Green heeft inmiddels geproduceerd voor de grootste namen binnen de Nederlandse hiphopscene zoals Zwart Licht, Hef, SLBMG, Gers Pardoel, Sef, Pete Philly, Winne en Jiggy Djé. Ook staat hij op het punt de EP 'Gowtu' uit te brengen in samenwerking met het populaire merk Patta, geïnspireerd op de muziek en cultuur van Suriname.

Beluister hier de Yours Truly jaarmix 2013: