Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 3 mei is Excess weer terug in Sugarfactory

gepubliceerd door , op
Excess
17 maart 2014
Nederlands kleurrijkste underground concept, Excess The Movement, heeft de komende weken weer een mooie reeks aan feesten op de planning staan. Na een uitverkochte Sugar Factory in februari en een aantal ruige Basement Sessions, richt Excess het vizier nu weer op Amsterdam. Tijd om Excess, eens nader te presenteren.

De beweging Excess The Movement staat voor van deep house, tech house en techno. Daar houdt het echter niet op, want men streeft binnen Excess naar eenheid en groei waarbij iedere liefhebber wordt betrokken. Van DJ's tot bezoekers geeft het mensen de kans om te laten zien wat men in huis heeft, onder het mom van: 'samen zijn wij sterker'. Het reflecteert zich in een sterke eenheidsgevoel, wat bijvoorbeeld goed te merken was op het feest in Sugar Factory.

Zaterdag 3 mei is Excess weer terug in Sugar Factory in Amsterdam. De afgelopen editie was een grandioos succes, waarbij de sfeer tot een ongekende climax groeide. De reacties waren overweldigend met kreten als: "sommige feestjes mogen nooit eindigen en dit was er zo één". Genoeg redenen dus om terug te keren naar de plek waar zoveel mooie herinneringen liggen! Ook op zaterdag 3 mei belooft het weer een spektakel te worden met namen als Matt Sassari uit Frankrijk, Bram Fidder, Jayzo, Zett Feral en meer. Bekijk hier de aftermovie van de laatste editie in Sugar Factory:



Daar houdt het echter niet bij op, daar men bij Excess achter de schermen al druk in de weer is met nieuwe locaties in verschillende steden. De toekomst ziet er zonnig uit, ook op maatschappelijk vlak. Excess steekt veel energie in ontwikkeling met masterclasses voor dj's en producers uit de eigen Talent Pool. Dit platform biedt aankomende artiesten de kans om zich te presenteren en om zich verder te ontwikkelen. Weg met besloten groepen, want iedereen verdient een eerlijke kans om zijn of haar talenten te benutten. Eenheid, groei, passie voor de muziek en openheid: dat zijn de kernwaarden van Excess!

Line-up: Matt Sassari Frankrijk, Bram Fidder, Jayzo, Zett Feral, Dassive
Tickets via koop tickets: €12,50 / €9,00 presale