Partyflock
 
­

NRG Festival 2014 · Australian Recognition

gepubliceerd door , op
flyer NRG Festival
FeestNRG Festival · Australian Recognition
Datumzaterdag 3 mei 2014
LocatieFuel Site
WinactieNRG Festival actie, gesloten
Op zaterdag 3 mei organiseert NRG VIBE op het Bloemendaalse strand de derde editie van NRG Festival. Dit event staat volledig in het teken van de Australische hardstyle artiesten en hun toewijding. Het warme Australië verlaten voor het kleine kikkerlandje Nederland is een grote stap. Ze worden zaterdag eens flink in het zonnetje gezet en dit ga je dan eens groot vieren met 'onze' Australische vrienden.

Zoals je van NRG VIBE mag verwachten, is er weer veel tijd en energie gestoken in een dikke line-up en ook een goede mix van op komende dj/producers. Mocht je alvast in de sfeer willen komen en wil je nog eens zien wat een heerlijk energiek feest NRG Festival vorig jaar was, check dan hier het afterfilmpje van 2013.
Mainstage: Australien Recognition

Parkeren
Het strand van Bloemendaal is goed te bereiken per auto. Voor je navigatiesysteem voer je Zeeweg 84 te Bloemendaal aan zee in. En zoek je daar aangekomen één van de vele betaalde parkeerplaatsen uit. Houd er rekening mee dat er a.s. zaterdag een grote drukte wordt verwacht. Wil je dichtbij parkeren dan is het advies om op tijd van huis te gaan.

Openbaarvervoer
Via station Haarlem is er een uitstekende busverbinding met Bloemendaal.
Check voor het juiste reisschema www.9292.nl en plan je route.

Eten & Drinken
Beachclub Fuel heeft meerdere grote bars en goede eetvoorzieningen. De betaling is er contant. Er kan ook met pin betaald worden, maar om problemen te voorkomen is het raadzaam ook voldoende cash op zak te hebben.

NRG Festival 2014 Mixes
Speciaal voor NRG Festival hebben Delete, Dark Pact en Acid & Bridge mixes gemaakt om alvast in de stemming te komen

Delete
­

Dark Pact
­

Acid & Bridge


Tickets & doorsale
De voorverkoop is in volle gang en kaarten zijn via nrgvibe.­nl en via facebook.­com/nrgvibe te verkrijgen voor slechts €15 ex fee. De kaarten aan de deur zijn verkrijgbaar voor €20.

NRG VIBE events wens alle bezoekers een energieke stranddag toe!

2 opmerkingen

toch wel 1 vd betere hardere feesten op het strand :woop: