Partyflock
 
­ Nederland

Paris Chic: Place Pigalle is dichterbij dan je denkt

gepubliceerd door , op
Paris Chic: Place Pigalle is dichterbij dan je denkt
2 mei 2014
FeestParis Chic · The High Life Party
Datumzaterdag 10 mei 2014
LocatieEroxx Site
Nog een kleine week en dan strijkt Exceptionnel weer neer in Club Eroxx, waar het nachtleven nippend van champagne onder een glimmende loep gelegd wordt. Zaterdag 10 mei is Balen België voor één dag 'Place Pigalle', club Eroxx zal dan omgetoverd worden 'a la Moulin Rouge' met mooie erotische Cancan-danseressen en nog veel meer ondeugende shows. Rijkelijk gesierd met een aankleding die de adem beneemt, een ondeugende area die alle extra's biedt zoals momenteel alleen het Parijse nachtleven kent met peepshows, stripclubs, cabarets en danseressen. Op een elegant niveau, waarbij Club Eroxx in Balen als perfecte thuishaven de lancering van 'Paris Chic' compleet maakt.



De ambiance tovert een glimlach op ieders gezicht, de warme sound laat het hart sneller kloppen op de maat van fine house tunes en de stijlvolle sexy dresscode maakt van alle aanwezigen een onmisbare schakel van deze luxury nightlife. De deejays Santito, José, Da Freeze, Danco en Phill Da Cunha zullen je richting climax begeleiden met hun warme en sexy sound!

Of het nu voortkomt uit hete avonden in Saint Tropez of in een sexy club uit het Parijse nachtleven; de beleving reikt mijlenver en zal ook Balen onderdompelen in luxe. Exceptionnel blijft vooruitstrevend en opent haar poorten voor wie kwaliteit nastreeft, een wereldse haute-couture stijl eigen maakt en voor wie de mindstate van een stoute jetsetter durft te ontplooien. Maak ook nog eens kans op een fantastische prijs en win een verblijf naar het zonovergoten Riviera Maya in Mexico aangeboden door SDC Media en een lingerie kadobon voor de winnaar van deze reis door Pleasurements.com.



Kosten voor deze onvervalste 'high life party' bedragen € 37,50 per persoon incl. welkomstdrankje. Tickets kun je bestellen via xceptionnel.eu of koop tickets. Hotelovernachting incl. shuttle service of een verblijf in een van de vakantiehuisjes behoren tot de mogelijkheid. Informeer naar de mogelijkheden via info@xceptionnel.eu

Aanvang Paris Chic is klokslag 20:30uur en zal duren tot het vroege uurtje 4.
Adres: Club Eroxx, Bart Leysenlaan 20 te Balen België

Let op: ze kunnen maar maximaal 400 gasten toelaten voor dit feest, dus wees tijdig met reserveren! Vol=vol

Voor meer informatie omtrent dresscode et cetera kijk je op de website xceptionnel.eu.

Exceptionnels Paris Chic is thuis in de beleving van luxury and nightlife.