Partyflock
 
­ Nederland

Mysterious Outdoor Stadium Project dit jaar bigger and better

gepubliceerd door , op
Mysterious
2 juni 2014
FeestMysterious · Outdoor Stadium Project 2014
Datumzaterdag 7 juni 2014
WinactieMysterious actiegesloten
LocatieDe Kuip Site
Na het succes van vorig jaar kon de 2014 editie van Mysterious 'Outdoor Stadium Project' niet uitblijven. Vandaar dat dit dancefeest op zaterdag 7 juni van 12:00 tot 23:00 uur opnieuw neerstrijkt op het veld van De Kuip in Rotterdam. Deze editie wordt twee keer zo groot als vorig jaar en valt ook nog eens in het Pinksterweekend dus iedereen is de dag erna lekker vrij!

Bekijk hier de officiële trailer:


Het succesconcept, georganiseerd door Third Floor, is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met showelementen en special effects. Iedere editie nodigt Mysterious-frontman Marc MacRowland artiesten uit die de boel compleet op zijn kop zetten! Tijdens Mysterious 'Outdoor Stadium Project' 2014 zijn er vier area's:



Food area / lounge
Trek gekregen van al het feesten? Kom dan naar de Mysterious BBQ in de food area. Je kunt dan meteen even bijkomen in de lounge van het los gaan.

Mysterious app
Met trots presenteert Third Floor de Mysterious app die speciaal voor de bezoekers op maat is gemaakt en gratis te downloaden is in de iTunes Appstore en de Android market.

Info
Er zijn 1.500 gratis parkeerplaatsen bij het Maasgebouw, direct naast De Kuip. Kleed je lekker zomers: trek je slippers, sleehakken of sneakers aan, want hakken zijn niet toegestaan op het veld. Ook zijn er tijdens het evenement lockers aanwezig.

Altijd droog
Ook als de weergoden ons niet goed gezind zijn, kan er gewoon doorgefeest worden! Op het veld wordt een megaoverkapping geplaatst. De overige area's zijn onder de ring buiten op het stadionterrein geplaatst en dus ook automatisch droog!

Tickets:
De tickets kosten € 27,50 en zijn verkrijgbaar via www.mysterious-event.com, www.3rdfloor.nl, www.dekuip.nl

Volg Mysterious
Meer informatie: www.mysterious-event.com
Voor de laatste updates like Facebook en volg op Instagram
Laat zien dat je gaat en meld je aan bij het Facebook event.