Partyflock
 
­ Nederland

Laatste info Beat the Bridge 2014

gepubliceerd door , op
Laatste info Beat the Bridge 2014
22 april 2014
Nog maar een paar dagen voordat het feest weer losbarst: Beat the Bridge 2014! Het beloven twee legendarische dagen te worden! Kingsday is uitverkocht! De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang en we doen er alles aan om jullie twee topdagen te geven. In dit bericht lees je de laatste belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten.

Floorplan en Timetable
Klik hier voor de print at home versie van de timetable & het floorplan.

Anthem
Het Beat the Bridge anthem is gemaakt door Radical Redemption. Het nummer Secret Syndicates is te downloaden op www.hardstyle.com en de preview is te beluisteren via Youtube

Dresscode
Er is geen verplichte dresscode tijdens Beat the Bridge. Wel vinden we het leuk als zoveel mogelijk bezoekers in hun oranje outfit komen. Dat maakt Beat the Bridge nog feestelijker.

Datum en tijden
Beat the Bridge Kingsnight vindt plaats op 25 april 2014 van 18.00 tot 00.00.
Beat the Bridge Kingsday vindt plaats op 26 april 2014 van 12.00 tot 00.00.

Tickets
Beat the Bridge Kingsday is uitverkocht! Er zijn nog tickets beschikbaar voor Beat the Bridge Kingsnight op beatthebridge.nl. Tickets zijn te verkrijgen voor 12,50 euro. Aan de deur is nog een beperkte verkoop.

Bussen
Nog geen vervoer geregeld? Boek dan nu nog een busreis naar Beat the Bridge Kingsday en Kingsnight bij www.eventtravel.nl, www.hardtravel.nl en www.party-vervoer.nl

Pinnen
Op Beat the Bridge is het mogelijk om je munten bij de kassa te pinnen. Er wordt echter aangeraden om altijd voldoende cash geld mee te nemen.

Munten
De munten zijn te verkrijgen op het terrein. Je kunt ook al munten bestellen op beatthebridge.nl. Wie vooraf munten bestelt, ontvangt een gratis Beat the Bridge gadget.

Legitimatie
De minimale leeftijd voor toegang is 18 jaar. Zorg dat je een geldig ID bewijs bij je hebt (onder een geldige ID word verstaan: ID kaart, rijbewijs en paspoort). Kopieën zijn niet toegestaan. Iedereen wordt bij binnenkomst actief gecontroleerd op leeftijd aan de hand van je ID bewijs. Indien er twijfel is over je leeftijd en je hebt geen ID bij je, word je niet toegelaten.

Toiletten
Er zijn voldoende toiletten aanwezig op het terrein waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Bij de toiletten is een freshpoint aanwezig. Hier kun je gebruik maken van gratis verzorgingsproducten.

Lockers
Er zijn ruim voldoende lockers aanwezig op het terrein. Deze kunnen gebruikt worden voor jassen, tassen en andere eigendommen. Wel zo makkelijk als je de hele dag op stap bent.
Een locker kost 7 euro en de borg bedraagt 5 euro, deze krijg je terug wanneer je de sleutel inlevert.

Social Media
Beat the Bridge is actief op verschillende Social Media. Houd de kanalen van Beat the Bridge in de gaten voor, tijdens en na Beat the Bridge voor de laatste informatie, leuke winacties en updates! Gebruik hashtag #BTB2014 voor alles wat je met je vrienden en de wereld wil delen over Beat the Bridge op Twitter, Instagram en Facebook.

Mobiel bereik
Tijdens Koningsnacht en- dag komen tienduizenden bezoekers bij elkaar in Arnhem. Dit is een enorme extra druk op de zendmasten. Hierdoor is het mobiele netwerk niet te garanderen. Houd hier rekening mee en spreek bijvoorbeeld met vrienden af op een vast tijdstip en plek.

Foto & video
Iedereen mag zijn fototoestel of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet te delen via Social Media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Openbaar vervoer
Beat the Bridge is lopend vanaf Centraal Station Arnhem te bereiken. Met ongeveer 15 minuten door het centrum van Arnhem ben je aangekomen bij het Beat the Bridge terrein.
Let op! Op Koningsdag rijdt de NS met een aangepaste dienstregeling. Check deze op www.ns.nl.
Wij raden 't aan om met het openbaar vervoer naar Beat the Bridge te komen. Door grote drukte in Arnhem is er beperkte parkeercapaciteit.

Parkeren:
Gebruik als navigatie adres voor Beat the Bridge: Kadestraat 1, Arnhem.

Op de Rijnkade/Nieuwe Kade kan gratis geparkeerd worden. De aanrij-route om naar de Rijnkade/Nieuwe Kade te komen via het Airborneplein is;
Airborneplein > Eusebiusbuitensingel > Badhuisstraat > Nieuwe kade
Let op, er is hier beperkte parkeercapaciteit.

Ook kan tijdens Beat the Bridge geparkeerd worden op parkeerplaats en parkeergarage Prinsenhof. Parkeren bij de Prinsenhof is betaald. Deze parkeerplaats ligt aan de Oranjewachtstraat en is te bereiken via;
Airborneplein > Eusebiusbuitensingel > Oranjewachtstraat
Let op, er is hier beperkte parkeercapaciteit.

Eten en drinken
Eten en drinken mogen niet mee naar binnen. Volg je een speciaal dieet, zorg dan dat dit in afgesloten verpakking zit. Het is tevens toegestaan om medicatie mee te nemen mits ook dit in een gesloten verpakking zit. Ook dien je een doktersverklaring bij je te hebben.

Sigaretten
Op het terrein is een sigarettenkiosk aanwezig.

Verzorgingsproducten
Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als deze in originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee naar binnen. Deodorantrollers mogen wel naar binnen. Daarnaast zijn er gratis verzorgingsproducten zoals deodorant en haarverzorging te gebruiken bij het freshpoint.

Drugsbeleid
De organisatie conformeert zich aan het beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd bij het betreden van het terrein.

Locatie
Het terrein bevindt zich onder de John Frostbrug en het Cobercoterrein in Arnhem. Het navigatieadres is: Kadestraat 1, in Arnhem.

Merchandise
Er is een speciale Beat the Bridge merchandise stand aanwezig op het terrein. De merchandise stand vind je bij de foodcourt. Twinklerz is ook aanwezig met zonne- en spacebrillen. Daarnaast kan je dit jaar je eigen spandoeken maken op Beat the Bridge. Oranje nagels en wimpers kunnen op Beat the Bridge gezet worden in de "Be A Warrior" stand samen met Air Brush Tattoos. Ook zal de Fopshop op het Beat the Bridge terrein staan met leuke oranje artikelen.

Weer
Het kan 's avonds flink afkoelen. Let hierop en neem een jas mee. Je kan je jas opbergen in een locker. De weersvoorspellingen zijn gunstig. Tijdens Koningsnacht en -dag zal er bewolking zijn maar is de kans op neerslag klein.

Voor meer informatie over Beat the Bridge kijk je op www.beatthebridge.nl

Tot slot
Zorg goed voor jezelf en elkaar, zowel tijdens de reis naar, als op het evenement. Veel plezier op Beat the Bridge 2014!

6 opmerkingen

 
3 tickets te koop voor kingsday. Normale prijs van 20 euro!
Toevallig iemand enig idee wat de Munten gaan kosten ..
Werkzaam bij La Bomba
Artiest RVE
lekker belangrijk wat de munten kosten :O gas geven baasje!