Partyflock
 
­ Nederland

Milkshake Festival 20 juli in het Westerpark Amsterdam

gepubliceerd door , op
Na twee uitverkochte edities presenteren AIR en Paradiso u wederom met gepaste trots de derde editie van Milkshake festival, bekroond met een Gouden Kabouter in de categorie 'Beste Eendaags Festival 2012' en in 2013 geopend door de burgemeester van Amsterdam! Op zondag 20 juli 2014 vindt Milkshake plaats in het Westerpark te Amsterdam. De earlybird-tickets waren onlangs in 8 minuten en 30 seconden uitverkocht.

De zin 'For All Who Love' is allesomvattend voor Milkshake's doelstelling en voor de sfeer die iedereen afgelopen jaren tijdens het festival heeft mogen voelen. Milkshake is een dancefestival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang 'niets moet, alles mag' en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en we zetten ons in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout der aarde en dit gaan we vieren! Milkshake festival, een interessante samensmelting van een aantal liberale clubnachten die een link hebben met Paradiso en AIR:

Down the drain by Erwin Olaf
Topfotograaf Erwin Olaf is terug op Milkshake met zijn 'tableau vivant'! Zijn feesten staan bekend om hun uitbundigheid en vrijheid. Absurditeit en individuele verschijningsvormen voeren de boventoon tijdens Milkshake. Let's go down the drain!

Paradiso Pop Queer stage
Dit jaar zal Ultrasexi samenspannen met Paradiso Live Stage tijdens Milkshake. In de afgelopen veertig jaar is Paradiso uitgegroeid van 'kosmisch ontspanningscentrum' tot poppodium, nachtclub en cultuurtempel in één, waar liberale clubavonden een vaste plek hebben gekregen. UltraSexi is een Nederlandse coöperatie en een productieplatform van en voor jong creatief multi-talent, ontstaan in 2008, UltraSexi is de organisatie achter de feesten M.U.L.T.I.S.E.X.I., F*cking Pop Queers, FPQXL en Ultradisko

Supertoys by AIR
Speciaal voor de kleurrijke en liberale aanhang met speels intellect komt Supertoys na hysterische nachten met ballenbakken, kiddyrides, kult-cartoons, beats en geluiden van pop tot elektrohouse in AIR, wederom met een eigen verbluffende stage op Milkshake. Laat je arrogantie, issues en andere 'bad habits' dus lekker thuis, want daar zit niemand op te wachten. We're supposed to have fun!

De natte poezenplek
'When Hip Hop meets openminded intellect'. Het 'Vieze Poezendek" van vorig jaar wordt gerestyled tot 'De Natte Poezendek'. Vieze Poezendek is een nieuwe openminded hiphop / R&B club nacht in AIR ontstaan tijdens het eerste Milkshake festival.

Superbimbo by Now&Wow
Superbimbo is een nacht die door Ted Langenbach en Pietra Ligura is geïnitieerd als parodie op de bimbo cultuur. Met invloeden van overgecultiveerde Rai Uno televisie-animeermeisjes in het pre-siliconentijdperk zijn de Superbimbo nachten uitgegroeid tot drukbezochte cultnachten. 'Zowel house als pop worden vaak veel te serieus genomen; juist daarom vinden wij dat humor en ironie een must zijn in het nachtleven.'-Ted Langenbach. Superbimbo is terug van weggeweest! In tijden van internetporno en webcam-prostitutie zet Superbimbo de partyscene weer retro-seksueel op zijn plek.

Can you feel it by Diva Mayday & AIR
Ook dit jaar brengt Diva Mayday haar hysterische en succesvolle feest Can You Feel iT naar Milkshake. De altijd uitverkochte clubnacht brengt ieder kwartaal het gevoel van de legendarische club iT naar AIR, en zet met resident-dj's als Jean en Brian S, vocals door Miss Bunty, en de perfect host Diva Mayday een party neer waar de sterren zich weer 'gewoon' voelen en de 'gewone' mensen zich 'ster' voelen.

3 opmerkingen

Nadat 2x de earlybirds uitverkocht waren binnen 3 min :x Nu weer voor de 3e keer naar Milkshake! Top festival (Y)
Flyerontwerpen (Y)