Partyflock
 
­ Nederland

Remedy Sessions invites Belocca

gepubliceerd door , op
Remedy Sessions
13 maart 2014
Op vrijdag 25 april presenteert Remedy Sessions op koningsnacht met trots de koning van de techhouse: Belocca. Mark Junior en MC Pryme hebben deze briljante producer en dj uitgenodigd.

Belocca groeide op in de buurt van Boedapest, samen met Workidz, met wie hij al snel elektronische muziek ontdekte. Op de leeftijd van 16 tekenden zij met Secret Service Records voor hun eerste single. kort erna zaten zij al in een professionele opnamestudio in Duitsland. Omdat Belocca de essentie van house muziek en de groove weet over te brengen, hebben zijn tracks en remixen vele favorieten, zoals de grote DJ's Mark Knight, Roger Sanchez, UMEK, Sven Väth en Luciano om er maar een paar te noemen ....
Zijn muziek en dj sets hebben van hem een internationale superster gemaakt die nu wereldwijd in grote clubs en op festivals draait. Van Miami tot Ibiza, Amsterdam tot Londen en van Duitsland tot zijn geboorteland Hongarije. Belocca heeft de harten veroverd van houseliefhebbers met zijn herkenbare sound. Een van de hoogtepunten is ongetwijfeld de mixcd 'Leaders Of The New School' die hij maakte voor Toolroom records met partner in crime Soneec.
Belocca word deze avond bijgestaan door lokale helden Farshad Kay, Greg van Bueren, Jochem Hamerling en residents Mark Junior & MC Pryme.

Een avond die bedoeld is om even alles te vergeten en alleen te genieten van een drankje en de beste house. Van minimal tot tech, deephouse & garage met af en toe een beetje progressive. Het komt allemaal voorbij tijdens Remedy Sessions in een van de mooiste nieuwe clublocaties in Amsterdam: Club ABE.
Kortom, een avond zonder zorgen, alleen de allerbeste (inter)nationale artiesten en exceptionele talenten met maar een doel: Een avond creëren waar vrienden en bekenden samenkomen voor een volwassen house avond. Dit alles in een verfrissende en exclusieve lokatie in de dance hoofdstad van de wereld Amsterdam

'Music is our remedy, what is yours?'