Partyflock
 
­ Nederland

Panama Amsterdam kleurt oranje met Trance Nation en Goodgreef

gepubliceerd door , op
Kingsnight
22 april 2014
FeestKingsnight · Trance Nation & Goodgreef
Datumvrijdag 25 april 2014
WinactieKingsnight actiegesloten
LocatiePanama Site
Op de eerste koningsnacht -vrijdag 25 april- slaan Trance Nation en Goodgreef handen ineen om Panama Amsterdam om te toveren in een trance paleis met een koningsstatus. Panama zal van 22.00 tot 05.00 in het teken staan van de beste trance beats uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Nog maar een paar weken te gaan en Panama Amsterdam zal oranje kleuren door de toepasselijke feestoutfits van alle trance liefhebbers. De allereerste koningsnacht, de samenwerking tussen Panama Amsterdam, Trance Nation en Goodgreef en de aanwezige fans, staan garant voor een avond vol non-stop dansen op de energieke sets van de trance-helden uit de line-up.

Het programma is gevuld met niemand minder dan Lange Verenigd Koninkrijk, Jordan Suckley Verenigd Koninkrijk, Will Atkinson Verenigd Koninkrijk, Chris Cortez Nederland en een special guest die zeer binnenkort onthuld wordt. De studio zal gehost worden door Revolution met Lone Striker & friends, waar de heerlijkste deephouse en deeptechno gedraaid zullen worden.

Ticket info
De reguliere kaartverkoop van €17,50 is reeds van start gegaan, e-tickets zijn bij koop tickets te verkrijgen. Kaarten zijn ook te verkrijgen in alle Primera winkels. Panama biedt voor de feestganger die het oranje-feest in luxe willen beleven, VIP-tafels. Deze zijn te reserveren op www.panama.nl.

Line-up