Partyflock
 
­ Nederland

Drum 'n bass nacht Major League met Andy C's Ram Records in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Vrijdag 6 juni is er een nieuwe editie van drum 'n bass nacht Major League in de Melkweg. Andy C's Ram Records, een van de meest toonaangevende drum 'n bass labels ter wereld, is voor de tweede keer uitgenodigd om de clubnacht te hosten. De line-up bestaat uit Andy C zelf, Loadstar, René LaVice, June Miller en Pamb & Harsh en wordt gehost door Mc's Dart en Dapper. Tickets voor het event zijn nu verkrijgbaar.

Ram Records is een van de meest toonaangevende drum 'n bass labels ter wereld en wordt geleid door Andy C. De eerste release op Ram Records van Andy C komt uit 1992 (!), toen jungle, hardcore rave en drum 'n bass nog hand in hand gingen. Meer dan twintig jaar later zijn de invloeden uit deze periode weer helemaal terug. Andy C heeft niet alleen een talent voor muziek maken, maar ook voor het lanceren van nieuwe artiesten. Ram werkte samen met onder meer Noisia, Chase & Status, Loadstar en tientallen andere producers.

Niet alleen het label, maar ook de Ram avonden die ooit gestart zijn in de Londense club The End zijn legendarisch. Sindsdien tourt Ram de wereld rond met een showcase van artiesten uit eigen stal. Op 6 juni bundelen Major League en Ram voor de tweede keer hun krachten in de Melkweg. De reden voor Ram om opnieuw naar Amsterdam te komen? Het geluid, de sfeer en het publiek in de Melkweg dat er altijd volledig voor gaat.

Andy C heeft meer drum 'n bass dj prijzen gewonnen dan wie dan ook. Hij was een van de eersten die met 3 draaitafels draaide en staat al jarenlang aan de top met zijn onwaarschijnlijke skills. De Major League fans kennen hem als geen ander, Andy C stond samen Met Ed Rush zelfs op de eerste Major League in 2002. Aankomende editie draait hij samen met een selectie van zijn favoriete artiesten waaronder Loadstar en René LaVice. In deze samenstelling staan ze voor het eerst in de Melkweg met een dikke mix van drumstep en drum 'n bass. Van eigen bodem mag natuurlijk June Miller - een van de grote talenten van Ram op dit moment - niet ontbreken. Support is er van Major League residents Pamb & Harsh en MC's Dart en Dapper.

Volledige line-up

1 opmerking

 
Andy C :D