Partyflock
 
­ Nederland

Broodrooster haalt Sander Kleinenberg naar Rotterdam

gepubliceerd door , op
Broodrooster
2 april 2014
FeestBroodrooster · It's Still On Site
Datumvrijdag 16 mei 2014
LocatieVIP Room
Op vrijdag 16 mei 2014 is het weer tijd voor een editie van het Broodrooster Feest, wederom in The VIP Room in Rotterdam! De feesten van Broodrooster zijn een unieke ervaring waar jij en je vrienden de gehele avond in de watten worden gelegd. De deuren gaan open om 21:00 uur!

De laatste editie van Broodrooster vond plaats op 31 januari 2014 en was mede dankzij 538-dj Dennis Ruyer een zeer groot succes. De line-up voor 16 mei is er wederom een om je vingers bij af te likken met niemand minder dan Sander Kleinenberg, die voor het eerst in ruim acht jaar weer in Rotterdam te zien en te horen is! Verder draaien ook Broodrooster Resident Illfort Grantz, Bornettov & Richy la Garra back to back als Cue 'n Cue, Sidness Peak en sluit de mysterieuze Mr Happy de avond af met een dikke classics set.

De mannen achter Broodrooster, Marco Ouwerkerk en René Cieremans, zetten met Broodrooster een terugkerend top feest voor het 30+ publiek op de kaart in Rotterdam. 'Broodrooster is het ouderwetse stappen voor 30+ publiek, bij ons op de dansvloer staan allemaal vrienden van vrienden van vrienden die gezellig een biertje en een dansje doen op goeie dj's, lekkere muziek en een complete verzorging', vertelt Cieremans. 'Alle gasten van Broodrooster moeten gewoon een topavond gehad hebben. Zo simpel is het.'

Kaarten kosten €20 en zijn vanaf heden te koop bij Rebels Hillegersberg, Restaurant Zotte, Shoe Club, Zola en Zola Male in Rotterdam of online via broodroosterfeest.nl/tickets. Ook is er een unieke Broodrooster Giftcard te koop welke je cadeau kunt geven en welke toegang biedt tot een Broodrooster feest naar keuze!