Partyflock
 
­

Indicator met drie area's en zwembad · Noisecontrollers, Frontliner, Frequencerz, Radical Redemption, Vince, Digital Punk, Bass D, Titan, Buzz Fuzz

gepubliceerd door , op
Zaterdag 12 april vindt de laatste editie van Indicator plaats in Kardinge, want een nieuwe locatie is gevonden in Martiniplaza. Dit betekent dat deze legendarische locatie nog één keer uitvoerig wordt getransformeerd in de overtreffende trap. Alle voorbereidingen zijn inmiddels getroffen en alles staat in de startblokken om van deze editie de dikste ooit te maken!

Aftermovie Indicator Kardinge 2013


Struinend door de gangen van deze legendarische locatie kom je terecht in een van de drie area's.
In de Indicator mainstage waan jij je in "Blacklight City" waar de vetste hardstyle wordt vertegenwoordigd. De programmering van de mainstage is met zorg samengesteld en staat garant voor een nacht met een harmonieuze opbouw. Waar het luchtig begint, eindigt dit met een volwaardige en beukende afsluiting.
Vorig jaar werd voor het eerst het zwembad als freestyle area erbij betrokken, wat een unieke toevoeging is geweest. Het was even wennen maar nu weet men dat de zwembroek en bikini ook kan worden meegenomen. Of je op het droge wilt losgaan of in het water, het kan hier dus allemaal. In deze area wordt geen betekenis gegeven aan de hokjesgeest, de dj's bepalen wat er gedraaid wordt.

Indicator Mainstage
Noisecontrollers
Frontliner
Frequencerz
Radical Redemption
Digital Punk
Titan
Deetox
Phuture Noize
Silver Nikan
Redeemers (Winnaar Indicator DJ-Contest)
MC: Nolz

Freestyle (swimming pool)
Vince
Bass-D
Buzz Fuzz
Silvio Aquila
Crip
Benedito
MC: Triggah

Dit keer wordt de derde area ingevuld als de Indicator Talent Stage waar serieuze talenten een podium wordt gegeven. Uit een selectie van meer dan 100 demo's, o.a. afkomstig uit de VS, Italië, Frankrijk en Duitsland, zijn zeven demo's met zorg geselecteerd. Een hevige strijd tijdens de finale in Huize Maas heeft bepaald dat de Redeemers uiteindelijk hebben gewonnen en de Indicator Mainstage openen. De andere contesters hebben een plek gekregen in deze area en de ervaring heeft geleerd dat mening toppers nog een puntje kunnen zuigen aan de setjes die hier voorbij gaan komen. Ook is er nieuwe plek in Kardinge gereserveerd voor deze area.

Indicator Talent Stage
Diabolic
Twin Towers
Bass & Scam
Spirit
Decay
Eluzive
Out of Control
Intoxicators
React
MC: Out of Control

Dat men er zin aan heeft dat blijkt wel uit de kaartverkoop, want records zijn gebroken. Dus wil jij de allerlaatste Indicator in sportcentrum Kardinge meemaken? Koop je ticket via www.indicatorhardstyle.nl of via de Facebook page, waar je ook terecht kan voor alle info over Indicator. Wil je op de hoogte blijven van alle actualiteiten, check dan ook de Facebook page!

Tickets
Early Bird Regular:€25 (sold out)
Early Bird VIP:€35 (sold out)
Regular:€35
VIP:€50 (aparte ingang, gratis kluisje, gratis wc, vip deck op de mainstage)

Agenda Criterium Productions

1 opmerking