Partyflock
 
­ Nederland

Reguliere kaarten Crazyland Cleopatra uitverkocht
Nog 150 VIPkaarten te koop

gepubliceerd door , op
Reguliere kaarten Crazyland Cleopatra uitverkocht
27 maart 2014
FeestCrazyland · Cleopatra edition Site
Datumzaterdag 12 april 2014
WinactieCrazyland actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
De voorverkoop voor Crazyland op 12 april is weer als vanouds hard gegaan. En zoals de organisatie al voorspeld had, is het feest uitverkocht. Er zijn alleen nog een paar laatste VIP-kaarten. Normaal zijn de VIP kaarten altijd al eerder op, maar door crisis kopen mensen toch liever een kaartje voor €29,75.

Het scheelt maar 15 euro, maar wat krijg je er allemaal voor... Het is eigenlijk als je het optelt nog voordeliger om een VIP kaartje te kopen dan een regulier kaartje. Je krijgt sowieso bij binnenkomst een DVD en CD en je krijgt ook altijd nog een extra presentje. Als VIP kun je naar één van de twee VIP-ruimtes waar je doo rmiddel van een deck midden op de dansvloer het beste uitzicht hebt. Als VIP krijg je continu bediening met de meest luxe hapjes, sushi, oesters, fruit, chocoladefontein en buffet, ijsjes en nog veel meer. Ook heb je er gratis massage zelfs met hotstone! Al deze dingen voor maar 15 euro extra is eigenlijk heel voordelig. Dus koop de allerlaatste VIP kaarten online deze week. Koop bij koop tickets, koop tickets of bij Primera de allerlaatste VIP kaarten.

Onthoud dat die laatste 150 VIP kaarten in een paar dagen verkocht kunnen zijn. En de Crazyland organisatie gaat niet lopen roepen bijna uitverkocht zoals de anderen terwijl ze nog heel veel kaarten zelfs aan de deur te koop hebben. Bij hen is uitverkocht ook echt uitverkocht, dus wees gewaarschuwd als jij hier graag bij wilt zijn!

Op Facebook doe je als je liked automatisch mee met de winactie voor een reis naar Ibiza. De grens van 20.000 is bijna bereikt!