Partyflock

Decibel festival 2014 timetable & latest info

 

Decibel festival 2014 timetable & latest info

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels

Decibel 2014 timetable & floorplan

Dit jaar zijn er voor het eerst 15 stages aanwezig op Decibel outdoor festival. Met meer dan 175 artiesten is er voor iedere liefhebber van de Hardere stijlen wat wils. Hieronder vind je per area alle draaitijden zodat je niets hoeft te missen van je favoriete artiesten!

Klik hier voor de print at home versie van de timetable en het floorplan op zaterdag.


Decibel outdoor festival 2014 - laatste informatie

Eindelijk, het leukste weekend van jouw zomer staat voor de deur! De opbouw van het festival, bestaande uit maar liefst 15 stages, is inmiddels in volle gang. Er wordt dag en nacht gewerkt om het terrein volledig in Decibel-stijl aan te kleden. Met nog twee weken te gaan is het tijd geworden om jezelf voor te bereiden op Decibel outdoor festival 2014. Lees deze laatste praktische informatie goed door, zodat je op 16 augustus niet voor verrassingen komt te staan.

#DB14
De hashtag van Decibel outdoor festival 2014 is #DB14. Gebruik deze hashtag op je social media kanalen wanneer je iets over het evenement post.

Decibel online
Rondom Decibel wordt er een hoop foto-, audio- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Ook blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom Decibel. Volg b2s via Partyflock facebookpage Facebookpage twitter Twitter soundcloud Soundcloud youtube Youtube instagram Instagram tumblr Tumblr snapchat Snapchat om op de hoogte te blijven wat er tijdens het festival gebeurt. Hiernaast kun je tijdens het hele Decibel weekend via http://live.decibeloutdoor.com meegenieten van alles dat over het festival en de camping op social media wordt geplaatst.

Snapchat
Voeg officialb2s toe op Snapchat en blijf voor, tijdens en na het festival op de hoogte van alles wat er gebeurt door middel van korte video's en foto's.

Livestream
Voor de allereerste keer wordt Decibel outdoor festival 2014 live uitgezonden in samenwerking met YouTube. Zo kunnen de liefhebbers die het evenement moeten missen toch meegenieten van een live verslag vanaf het festival. Decibel outdoor festival 2014 is van 11.00 tot 23.00 te volgen op Youtube

b2s radio
Decibel outdoor festival wordt jaarlijks live uitgezonden via b2s radio! Het gehele weekend kun je hiernaar luisteren via b2s.­nl/radio. In de ether is het radioprogramma binnen 15 km van het festivalterrein ook te beluisteren via de frequentie 104.9 FM. Stem dus thuis of onderweg af op b2s radio!

Timetable & floor plan
Klik hier voor de print at home versie van de time table en het floor plan.

Decibel app
De Decibel app is te downloaden in de Google Play- en iTunes store. Deze app bevat allerlei informatie die je als bezoeker dient te weten.
Hiernaast kun je een eigen time table samenstellen door jouw favoriete artiesten te markeren en hierbij een alarm instellen zodat je jouw favoriete sets van deze dag niet mist! Ook kun je door middel van een plattegrond en GPS voorkeursplekken aangeven. Zo kun je bijvoorbeeld markeren waar je auto staat, waar je de tent hebt opgezet of jouw accommodatie zich bevindt of wat de plaats is waar je met je vrienden hebt afgesproken wanneer jullie elkaar kwijtraken.

Tickets
Decibel outdoor festival was binnen een uur volledig uitverkocht; er zijn geen tickets meer beschikbaar. Kijk uit met het kopen van tickets via malafide handelaren, alle tickets worden op echtheid gescand en het zou zonde zijn als je alsnog aan de ingang teleurgesteld wordt. Je kunt alle ongeldig gemaakte barcodes hier checken.

VIP
De gelukkigen die een VIP ticket voor Decibel outdoor festival hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:
 • Aparte VIP ingang
 • Gratis kluisje per 2 personen
 • Decibel gadget
 • Toegang tot de VIP-deck's bij de Decibel mainstage & Pussy lounge

Als je met de auto komt, volg dan de borden 'VIP' om aan de juiste zijde van het festival uit te komen.

Ingang
Er zijn twee hoofdingangen om op het festivalterrein te komen, namelijk ingang NOORD, die aangeduid wordt met de kleur ROOD en ingang ZUID, die aangeduid wordt met de kleur GEEL. Onthoud goed waar je auto staat of waar je bent afgezet en via welke ingang je naar binnen bent gekomen. Zorg dat je ook weer via deze uitgang naar buiten gaat om bij de juiste parkeerplaats of opstapplaats te komen.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Merchandise
Ook dit jaar is een exclusieve Decibel merchandise lijn ontworpen. Wil je een leuk aandenken aan Decibel, kom dan gerust even een kijkje nemen bij één van de merchandise stands! Er zijn ook een hoop andere b2s artikelen te krijgen. Je kunt merchandise stands vinden bij de Decibel mainstage- en Pussy lounge area. Na het evenement kun je de items ook online terugvinden in de b2s merchandise store.

Decibel CD & signeersessie
Traditiegetrouw is er ook dit jaar een Decibel outdoor festival 3CD samengesteld. Niemand minder dan Zatox, Mad Dog & Exit Mind hebben dit jaar het album gemixt. De CD is vanaf maandag 11 augustus verkrijgbaar in de b2s merchandise store en natuurlijk bij de CD stands op het festivalterrein. Hier vinden tevens twee signeersessies plaats met de drie artiesten:

17.00 – 17.30 (cd stand bij de Pussy lounge stage)
20.00 – 20.30 (cd stand bij de Decibel mainstage)

Info stand
Midden op het festivalterrein staat een b2s info stand, waar je terecht kunt met allerlei vragen omtrent het festival en weekend. Hier kun je onder andere gevonden voorwerpen afgeven of ophalen. Ook zijn er oordoppen verkrijgbaar.

iLost
Ben je iets kwijtgeraakt tijdens Decibel outdoor festival? Alle gevonden voorwerpen kun je na afloop van het evenement gemakkelijk terugvinden via https://ilost.nl/.

Mobiel oplaadpunt door Plug 'n Go
Mocht je telefoon leeg zijn, dan kun je deze opladen bij het mobiele oplaadpunt. Deze stand bevindt zich op het midden van het terrein, naast de b2s info stand. Voor 1 muntje en borg haal je een acculader waarmee je jouw telefoon weer kunt opladen. Voor de lader betaal je de borg en deze krijg je weer terug na inlevering van de accu.

Weer
b2s doet in de week voor het evenement een aantal weer updates via de social media kanalen. Houd deze dus goed in de gaten en wees voorbereid! Maar zoals jullie weten is in Nederland niets zo wisselvallig als het weer. Houd er dus altijd rekening mee dat het weer kan omslaan. Jassen en/of vesten kun je overdag gewoon opbergen in je kluisje.

Lockers
Tijdens Decibel outdoor festival is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en hiernaast betaal je €5 borg, die je bij het inleveren van de sleutel weer terugkrijgt. Zorg er voor dat je contant geld meeneemt, want je kunt hier niet pinnen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Spullen meenemen
Je mag geen eigen eten en drinken meenemen naar binnen. Indien je een speciaal dieet volgt of medicatie gebruikt, zorg dan dat dit in afgesloten verpakking zit en dat je een doktersverklaring bij je hebt. Deodorantrollers en zonnebrandcrème mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee naar binnen.

Munten & pinnen
Munten zijn vanaf vrijdagmiddag al te koop. Deze munten zijn het gehele weekend geldig. Bij de horeca faciliteiten van het park zelf kan alleen met cash of pinpas betaald worden. Het is helaas niet mogelijk om extra contant geld op te nemen op het festival en op het park. b2s raadt je aan om altijd voldoende contant geld mee te nemen naar het festival, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Food area's op het festival terrein
Op het festivalterrein zijn diverse foodcourts. b2s heeft gezorgd voor een uitgebreid aanbod aan eten. Denk aan verse en/of warme broodjes, wraps, tosti's, döner kebab, wok, loempia's, pannenkoeken, diverse snacks, frites, smoothies, vers fruit, (eiwit) shakes voor de fanatieke sporters, pizza, pasta en nog veel meer. Zorg ervoor dat je goed eet, verspreid over de dag en dat je voldoende zout binnenkrijgt.

Burgers & Beer restaurant
Ook dit jaar is het Burgers & Beer restaurant aanwezig, waar je op je gemak en in alle rust kunt genieten van een uitgebreid hamburger menu. Je vindt het restaurant vlakbij de b2s rookies stage. Loop er gerust eens langs voor een kijkje!

Heineken DJ workshop
Heb jij er altijd al van gedroomd om een DJ workshop te krijgen van Frontliner, Psyko Punkz of Partyraiser? Stuur dan een mailtje naar info@b2s.nl en vertel hierin waarom jij hieraan wilt deelnemen. Voor iedere workshop van een artiest worden 6 winnaars geselecteerd die kunnen deelnemen aan de workshop. Deelnemers krijgen uiterlijk woensdag 13 augustus bericht. Succes!

Heineken party float
Dit jaar kun je tijdens Decibel outdoor festival een unieke ervaring opdoen. Je kunt namelijk aan boord stappen van de Heineken party float. Dit is een drijvende area mét DJ's tussen Noord naar Zuid. Onderweg kun je genieten van een koud Heineken biertje en heerlijke muziek.

De timetable is als volgt:
11.00 – 13.00 El Nino
13.00 – 15.00 Red Delicious
15.00 – 17.00 Schouwen
17.00 – 18.30 Donnie Darko
18.30 – 20.30 stranger
20.30 – 21.30 Red Delicious

Decibel vanuit de lucht!
Stap dan in het reuzenrad of maak samen met je beste vriend of vriendin een bungeejump sprong vanaf 60 meter hoogte! Op beide manieren heb je een fantastisch uitzicht over het terrein en een ervaring om niet te vergeten.

Water
Bij alle barren kun je een flesje water kopen. Daarnaast zijn er, zoals je van b2s gewend bent, voldoende kraanwater punten verspreid over het terrein waar je jouw flesje, beker of zakje gratis kan bijvullen. Bij de EHBO post is ook altijd gratis water verkrijgbaar.

Spoeltoiletten
Tijdens Decibel outdoor festival zijn er zoveel mogelijk spoeltoiletten op het terrein aanwezig. Dit om meer service en comfort te bieden. Er zijn vijf grote toiletgroepen op het terrein en deze zijn gratis, zorg dat je hier dus ook gebruik van maakt. Tevens is er bij iedere groep een invalide toilet aanwezig. Dit festival wordt in een natuurrijke omgeving georganiseerd, respecteer dit! Tegen wildplassen wordt opgetreden.

Mobiel bereik
Tijdens Decibel komen tienduizenden bezoekers bij elkaar. Dit legt een enorme extra druk op de omliggende zendmasten, aangezien Hilvarenbeek maar een kleine gemeente is met beperkte mobiele capaciteit. Verschillende telecom aanbieders plaatsen daarom extra zendmasten op het festivalterrein. Toch is het mobiele netwerk niet te garanderen. Houd hier rekening mee en spreek bijvoorbeeld met vrienden af op een vast tijdstip en plek (bijvoorbeeld de info stand) indien je elkaar kwijt raakt.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Hilvarenbeek. Dit is 'zero tolerance'. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Decibel outdoor festival 2014 feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand . De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.

Let altijd op jezelf en op anderen! Zorg ervoor dat jij niet diegene bent die na het evenement ergens op YouTube rondzwerft, terwijl je naar buiten wordt gedragen, naakt in het rond danst of andere dingen doet die je normaliter niet zou doen.

Verdenk je iemand er van dat hij/zij te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Auto & Parkeren
Vanaf de A58 neem je afslag 10 (vanuit Den Bosch/Eindhoven) of 11 (vanuit Breda) richting Hilvarenbeek / Beekse Bergen. Ze je navigatie uit en volg daarna de borden 'Decibel'. De parkeerterreinen zijn vanaf 9:00 uur open. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen. Volg de aanwijzingen op de borden en van het parkeerpersoneel dan ook goed op. Onthoud goed waar je de auto hebt geparkeerd. Verlaat het parkeerterrein via de borden 'alle richtingen' om de uitstroom zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Je kunt voorafgaand aan het evenement al een Saturday parking ticket aanschaffen via Paylogic. Dit is voordeliger (€10), want een parkeerkaart ter plekke kost €13.

Wil je makkelijk jouw auto kunnen terugvinden? Download dan de Find My Car app op je smartphone! Deze onthoudt waar jouw auto staat geparkeerd via GPS. De app is te downloaden via iTunes en in de Google Playstore.

Touringcars
Indien je een eigen busreis organiseert richting Decibel kun je jouw bus hier aanmelden. Je ontvangt dan 3 dagen voor het evenement alle informatie die de chauffeur nodig heeft om bij het evenement te komen en eventueel te parkeren. De bussen volgen bij aankomst de borden 'Touringcars'. Er is een speciaal parkeerterrein hiervoor ingericht. Ook als de bus alleen komt brengen en halen, dient deze de borden 'Touringcars' te volgen. Zorg dat de bus dan vóór 22.00 uur weer aanwezig is om onnodige opstoppingen te voorkomen. Bussen die niet zijn aangemeld dienen ter plaatse €35 te betalen.

Nog geen busreis geboekt? Dan kun je terecht bij www.eventtravel.nl.

Kiss & Ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride route. Deze is aan de zuidkant (entree GEEL) van het terrein. Let dus goed op dat je hier uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van het festival. Neem dus in- & uitgang ZUID/GEEL en volg de aangewezen looproute.

Openbaar vervoer
Tilburg is prima te bereiken met de trein. Dankzij het nachtnet Brabant heb je vanuit Tilburg elke vrijdag- en zaterdagnacht aansluiting op het nachtnet van de Randstad. Speciaal voor Decibel zet NS extra lange treinen in om de bezoekers te kunnen vervoeren. Raadpleeg voor vertrek: www.ns.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

De pendelbus naar Beekse Bergen staat voor je klaar bij het centraal station van Tilburg. Vanaf zaterdag 10:00 uur rijden er continu pendelbussen van en naar het festivalterrein. De laatste pendelbus rijdt om 01.00 uur. Je kunt voorafgaand aan het evenement al een Saturday bus transfer ticket aanschaffen via de Paylogic. Dit is voordeliger (€5) dan het aanschaffen van een retour ticket bij de pendelbus halte, daar kost deze namelijk €7.

Kijk vooraf goed na wanneer jou laatste trein vertrekt en zorg voor genoeg reistijd naar het station.

Weekend
Ga je een heel weekend naar Decibel? Klik dan hier voor de Decibel 2014: the weekend informatie.

Website
Wil je alle informatie over Decibel outdoor festival nog een keer op je gemak teruglezen? Check de website!

Decibel 2014 the weekend - laatste informatie

Tijdens Decibel 2014: the weekend geniet je een weekend lang van alles dat Decibel te bieden heeft. De preparty op vrijdag, het festival & de nightparty op zaterdag en de afterparty op zondag. Het hele weekend kamperen en feesten met je vrienden is natuurlijk super gezellig, maar er is zijn nog wel een aantal praktische zaken die handig zijn om van te voren te weten; je leest ze in dit bericht.

Decibel WKND – timetable
Zorg er voor dat evenement een looptijd/eindtijd heeft!

Zorg er voor dat evenement een looptijd/eindtijd heeft!

Zorg er voor dat evenement een looptijd/eindtijd heeft!

Klik hier voor de print at home versie van de time table en het floor plan op zaterdag.

Check-in
Het park opent om 13.00 uur en vanaf dan is iedereen van harte welkom! We raden je af om eerder te komen, want dat zorgt alleen maar voor opstoppingen. Hieronder staan de diverse aankomstprocedures omschreven.

Park ingangen
Er zijn 2 ingangen van het park. Bezoekers die een vaste accommodatie of 8-persoons kampeerplek hebben geboekt melden zich bij het Vakantiepark. Bezoekers die in het bezit zijn van een 1-persoons kampeerticket melden zich bij de kant van het SafariCamp. De parken zijn wel met elkaar verbonden, dus je kunt het hele weekend te voet overal komen. Zorg echter wel dat je via je juiste ingang naar binnen gaat!
Hou je kaarten, boekingsinfo en parking ticket alvast gereed bij de ingang van het park om de incheck zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Floor plans SafariCamp & VakantiePark
Check het Floorplan van het SafariCamp & VakantiePark.

Route
Zet de volgende adres gegevens in je navigatie systeem:

VakantiePark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081NJ Hilvarenbeek

SafariCamp Beekse Bergen
Kommerstraat 1
5081 NM Hilvarenbeek

Tevens staat Beekse Bergen aangegeven vanaf de snelweg. Daarna volg je de borden Decibel en vervolgens de borden "Vakantiepark" of "SafariCamp".

Vaste accommodaties
Als je een vaste accommodatie hebt geboekt, zoals een bungalow, blokhut of chalet ga je naar binnen via het Vakantiepark. Volg dus de borden "Vakantiepark". Hierna kun je op vertoon van je Libema bevestigingsbrief de sleutels afhalen bij het sleutel uitgiftepunt aan het begin van het Vakantiepark. Hier kom je vanzelf langs wanneer je het park op gaat; je volgt de borden 'key pick-up point'. Je hoeft je dus niet te melden bij de receptie. Aan het eind van het weekend lever je de sleutels in bij de informatiebalie of bij de portier die bij de uitgang van het park staat.

XL Kampeerplekken en Safaritenten Yak
Heb je een grote 8-persoonskampeerplek of een Safaritent Yak geboekt, dan volg je de borden Vakantiepark. De safaritenten Kenia en Tanzania staan op het SafariCamp. Op vertoon van je reserveringspapieren en Decibel weekend tickets kun je direct het park op en je veldnummer zoeken. Je hebt hiervoor vanuit Libema een mailing met een veldnummer en plattegrond voor gekregen.

Losse kampeerplaatsen
Als je een 1-persoons kampeerplaats hebt geboekt, dan krijg je op het SafariCamp een plekje toegewezen door de aanwezige stewards. Volg hun aanwijzingen goed om alles soepel te laten verlopen. Het is dus belangrijk de borden 'SafariCamp' te volgen en via deze kant het park op te gaan.

Met de auto het park op
Ook dit jaar is het voor iedereen mogelijk met de auto het park op te rijden. Zo kun je dicht bij je accommodatie of tent parkeren en hoef je zo min mogelijk te slepen met je spullen. Voor iedere auto is een parkeerkaart nodig om toegang te krijgen tot het park. Zorg dat je deze klaar hebt liggen in de auto samen met je reservering en Decibel weekend tickets. Volg ter plekke de aanwijzingen van het personeel goed op. Hou er rekening mee dat er autocontroles plaats vinden aan de ingang.

Parkeren VakantiePark
Per voertuig moet je in het bezit zijn van een weekend parking ticket. De mensen die via Libema een vaste accommodatie of XL kampeerplaats hebben geboekt, hebben één of meerdere parkeerkaarten bij hun boeking ontvangen. Mocht er een extra auto meekomen, dan kan er ter plekke nog een parkeerkaart hiervoor bijgekocht worden voor €25. Deze dient contant te worden betaald. Hou er rekening mee dat deze auto niet gegarandeerd in de buurt van je accommodatie kan staan.

Parkeren SafariCamp
De mensen die een 1-persoons kampeerplaats hebben op het SafariCamp en met de auto komen dienen ook in het bezit te zijn van een parkeerkaart. Deze is vooraf te bestellen via Paylogic. Dit is tevens goedkoper (€20) dan ter plaatse nog een parkeerkaart aan te schaffen (€25).

Openbaar vervoer
De Beekse Bergen is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk voor exacte bustijden op 9292.­nl. Je kunt vanaf station Tilburg buslijn 142 of 143 nemen.
Voor het VakantiePark stap je uit bij bushalte 'Speelland Beekse Bergen'. Voor het SafariCamp stap je uit bij bushalte 'Kommerstraat'.

Event Travel
Wil je met een georganiseerde bus naar Decibel 2014: the weekend, dan kan je via Event Travel een bus ticket kopen. Event Travel zet je vrijdag 15 augustus met bagage en al voor de deur af en zorgt er ook voor dat je maandag weer met een gerust gevoel terug naar huis wordt gebracht. Er zijn diverse opstapplaatsen in Nederland mogelijk. Ga voor meer informatie naar eventtravel.­nl.

Tickets
Decibel 2014: the weekend is volledig uitverkocht; er zijn geen tickets meer beschikbaar. Kijk uit met het kopen van tickets via malafide handelaren, alle tickets worden op echtheid gescand en het zou zonde zijn als je alsnog aan de ingang teleurgesteld wordt. Je kunt alle ongeldig gemaakte barcodes hier checken.

VIP
De gelukkigen die een weekend VIP ticket voor Decibel 2014: the weekend hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:
 • Fastlane
 • Gratis kluisje per 2 personen op camping of festival
 • Decibel weekend gadget
 • Toegang tot de VIP-deck's bij de camping, Decibel mainstage & Pussy lounge

Weekendbandje
Als Decibel weekender krijg je een speciaal festivalbandje. Deze kan je vrijdag vanaf 13.00 uur op vertoon van je Decibel weekend ticket ophalen bij het check-in punt. Deze ligt naast de ingang van het pre-, night & afterparty terrein op het Vakantiepark. De check-in stand is vrijdag tot 23.00 uur geopend en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur. Met dit polsbandje heb je tijdens alle dagen overal toegang. Het is belangrijk dat iedere bezoeker zijn polsbandje gelijk ophaalt en deze het hele weekend omhoudt. Het is hiermee ook mogelijk om tussendoor van het festivalterrein of park af te gaan.

Fast lane
Bij entree Zuid van het festivalterrein is er een speciale weekend fast lane voor diegenen die op het VakantiePark of SafariCamp verblijven. Deze ingang zorgt er voor dat je op zaterdag sneller op het festival terrein bent en minder lang in de rij hoeft te staan bij de entree.

#DB14
De hashtag van Decibel outdoor festival 2014 is #DB14. Gebruik deze hashtag op je social media kanalen wanneer je iets over het evenement post.

Decibel online
Rondom Decibel wordt er een hoop foto-, audio- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Ook blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom Decibel. Volg b2s via Partyflock facebookpage Facebookpage twitter Twitter soundcloud Soundcloud youtube Youtube instagram Instagram tumblr Tumblr snapchat Snapchat om op de hoogte te blijven wat er tijdens het festival gebeurt. Hiernaast kun je tijdens het hele Decibel weekend via live.­decibeloutdoor.­com meegenieten van alles dat over het festival en de camping op social media wordt geplaatst.

Snapchat
Voeg officialb2s toe op Snapchat en blijf voor, tijdens en na het festival op de hoogte van alles wat er gebeurt door middel van korte video's en foto's.

Livestream
Voor de allereerste keer wordt Decibel outdoor festival 2014 live uitgezonden in samenwerking met YouTube. Zo kunnen de liefhebbers die het evenement moeten missen toch meegenieten van een live verslag vanaf het festival. Decibel outdoor festival 2014 is op zaterdag 16 augustus 11.00 tot 23.00 te volgen via Youtube

b2s radio
Ook dit jaar zendt b2s radio (live) uit vanaf Decibel. De uitzending start op vrijdag 15 augustus en eindigt op maandag 18 augustus.

Alles vanaf de pre-, night & afterparty wordt live uitgezonden en op zaterdag wordt er natuurlijk ook een live verslag gedaan van Decibel outdoor festival 2014. Je kunt er het hele weekend naar luisteren via b2s.­nl/radio of via 104.9 FM met een bereik van 15 kilomter rond het festival terrein.

Decibel app
De Decibel app is te downloaden in de Google Play- en iTunes store. Deze app bevat allerlei informatie die je als bezoeker dient te weten. Hiernaast kun je een eigen timetable samenstellen door jouw favoriete artiesten te markeren en hierbij een alarm instellen zodat je jouw favoriete sets van deze dag niet mist! Ook kun je door middel van een plattegrond en GPS voorkeursplekken aangeven. Zo kun je bijvoorbeeld markeren waar je auto staat, waar je de tent hebt opgezet of jouw accommodatie zich bevindt of wat de plaats is waar je met je vrienden hebt afgesproken wanneer jullie elkaar kwijtraken.

Decibel camping guide & info stand
Bij de ingang ontvang je een Decibel weekend guide met allerlei handige info. Mocht je verdere vragen of problemen hebben, dan kun je het hele weekend terecht bij de 24-uurs informatiestand.

Munten & pinnen
Munten zijn vanaf vrijdagmiddag al te koop. Deze munten zijn het gehele weekend geldig. Bij de horeca faciliteiten van het park zelf kan alleen met cash of pinpas betaald worden. Het is helaas niet mogelijk om extra contant geld op te nemen. b2s raadt je aan om altijd voldoende contant geld mee te nemen naar het festival, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Faciliteiten op het park
Op het park zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een restaurant, snackbar, zwembad en supermarkt. In de supermarkt kun je terecht voor de meest uiteenlopende spullen zoals eten, drinken maar ook voor eventueel vergeten kampeerspullen. Openingstijden vind je terug in het speciale campingboekje dat je ontvangt bij binnenkomst. Er kan bij de supermarkt van het VakantiePark zowel met contant geld als met PIN betaald worden. Bij de supermarkt van het SafariCamp kun je alleen met contant geld betalen; neem dus genoeg cash mee!

Daarnaast zijn er voor de kampeerders vaste sanitaire voorzieningen aanwezig met toiletten, wasbakken en warme douches. Het gebruik hiervan is gratis. Hier kun je ook flessen en/of jerrycans vullen met kraanwater.

Mobiel oplaadpunt door Plug 'n Go
Is je batterij nu echt helemaal leeg of ben je een oplader vergeten, dan kun je terecht bij de mobiele oplaadservice. Deze bevindt zich bij het informatiepunt. Voor 1 muntje en borg haal je een acculader waarmee je jouw telefoon weer kunt opladen. Voor de lader betaal je de borg en deze krijg je weer terug na inlevering van de accu.

De openingstijden zijn als volgt:
Vrijdag:19.00 - 02.00
Zaterdag:09.00 - 12.00
Zaterdag:23.00 - 02.00
Zaterdag:11.00 - 23.00 op festivalterrein
Zondag:12.00 - 00.00
Maandag:09.00 - 12.00

Lockers
Tijdens het Decibel weekend kun je een locker huren. Hier kun je al je waardevolle spullen veilig in opbergen. Je een locker huren voor twee dagen, dit kost €13 plus borg, of je kunt een locker huren voor drie dagen, dit kost €18 plus borg. De borg krijg je bij het inleveren van de sleutel weer terug. Zorg er voor dat je contant geld meeneemt, want je kunt hier niet pinnen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan. Uiteraard kun je ook op zaterdag een locker huren op het festivalterrein.

Gevonden voorwerpen
Mocht je gevonden voorwerpen vinden op het vakantiepark, dan kun je deze inleveren bij het info stand. Dit werkt ook Andersom, mocht je wat kwijt zijn, dan kun je het hier ophalen. TIP: zet je naam op je spullen. Als je dan iets kwijt raakt, is het gemakkelijker te traceren. Er is ook een info stand op het festivalterrein waar je op zaterdag terecht kan.

iLost
Ben je iets kwijtgeraakt tijdens Decibel 2014: the weekend? Alle gevonden voorwerpen kun je na afloop van het evenement gemakkelijk terugvinden via ilost.­nl.

Mobiel bereik
Tijdens Decibel komen vele bezoekers bij elkaar. Dit legt een enorme extra druk op de omliggende zendmasten, aangezien Hilvarenbeek maar een kleine gemeente is met beperkte mobiele capaciteit. Verschillende telecom aanbieders plaatsen daarom extra zendmasten op het festivalterrein. Toch is het mobiele netwerk niet te garanderen. Houd hier rekening mee en spreek bijvoorbeeld met vrienden af op een vast tijdstip en plek (bijvoorbeeld de info stand) indien je elkaar kwijt raakt.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Hilvarenbeek. Dit is 'zero tolerance'. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie. Dit beleid geldt voor alle Libema- en festival terreinen.

Celebrate Safe
Tijdens Decibel outdoor festival 2014 feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de EBHO post of op zaterdag tijdens het festival bij de Celebrate Safe stand . De medewerkers van EMS en Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. De EHBO post is tijdens het gehele weekend 24 uur per dag open. Hier kun je terecht met al je vragen of problemen. De mensen van de post zijn er om je te helpen en om te zorgen dat je een heel weekend lang van Decibel kunt genieten.

Let altijd op jezelf en op anderen! Zorg ervoor dat jij niet diegene bent die na het evenement ergens op YouTube rondzwerft, terwijl je naar buiten wordt gedragen, naakt in het rond danst of andere dingen doet die je normaliter niet zou doen ;-)

Verdenk je iemand er van dat hij/zij te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt. Er zijn twee 24-uurs EHBO posten op het park.

Noodnummer
Indien je tijdens het weekend EHBO of security ondersteuning nodig hebt kun je bellen naar 088-9000380. Let op, dit nummer is enkel bedoeld voor noodsituaties. Maar zet het vast in je telefoon.

Weer
b2s doet in de week voor het evenement een aantal weer updates via de social media kanalen. Houd deze dus goed in de gaten en wees voorbereid! Maar zoals jullie weten is in Nederland niets zo wisselvallig als het weer. Houd er dus altijd rekening mee dat het weer kan omslaan en wees voorbereid op alle weertypes.

Vragen over het Decibel weekend
Als je als weekendganger op het Vakantiepark of SafariCamp verblijft, moet je te allen tijde in het bezit zijn van een weekend ticket samen met je kampeerticket of reservering. Vooraf nog vragen? Mail dan naar info@b2s.nl. Voor specifieke vragen over je boeking kun je terecht bij Libema vakantieparken via info@beeksebergen.nl. Vergeet niet je reserveringsnummer bij de hand te houden.

Do's & Don'ts
Met duizenden mede Decibel weekenders een heel weekend lang verblijven op een park is natuurlijk hartstikke gezellig, maar daarom zijn er helaas ook een paar regels waar we vragen je aan te houden. Dit zodat iedereen een geslaagd weekend heeft en maximaal van Decibel kan genieten! Niet alleen nu, maar ook de jaren erna. Neem de volgende do's & don'ts daarom even goed door:

 • Minimum leeftijd
  De minimumleeftijd voor het Decibel weekend is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.
 • Eten & Drinken
  Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. Alcoholhoudende dranken zijn toegestaan met een maximum van 4.5 liter per persoon. Mocht je nog iets nodig hebben dan kun je ook terecht in de supermarkt op het park.
 • Auto & Parkeren op het park
  Zoals al eerder vermeld mag je met de auto het park op, maar hiervoor moet je in het bezit zijn van een parkeerkaart. Bij alle accommodaties en 8 persoons-kampeerplekken zijn er één of meerdere parkeerplekken inbegrepen bij de boeking en kan de auto meestal direct bij de accommodatie geparkeerd worden. Ook voor de mensen met 1 persoons-kampeertickets is het mogelijk om met de auto het park op te rijden. Hiervoor heb je ook een weekend SafariCamp parking ticket nodig die je kunt aanschaffen via Paylogic.

  Er zijn speciale velden ingericht als parkeerplaats, dichtbij de kampeerplekken. Wild parkeren is ten strengste verboden! Tijdens het weekend lopen er continu bezoekers heen en weer over de weg van het park. Het gebruik van de auto is na het parkeren dan ook niet toegestaan en zeker niet tussen 23.00 uur en 07.00 uur. Gezien de grote hoeveelheid bezoekers is dit onveilig. Je kan bij uitzondering wel het park verlaten mocht dit noodzakelijk zijn. Denk te allen tijde aan de maximum snelheid van 15 km en de veiligheid van anderen.
 • Je kampeerplek kiezen
  Alle 1-persoonskampeerplekken staan op het SafariCamp. Zorg dat je via de juiste entree het park betreedt. De parken zijn via de andere zijde wel verbonden met elkaar, dus je kunt het gehele weekend te voet overal komen. Volg zodra je het park op loopt of rijdt de aanwijzingen van het personeel goed op. De stewards zullen een kampeerplek toewijzen voor jou en je vrienden. Heb je vrienden die later aansluiten bij de groep, zorg dan dat je hun tentje alvast meeneemt. Heb je een grote 8-persoonskampeerplek geboekt via Libema, dan sta je op het Vakantiepark en heb je een bevestiging met veldnummer
  gekregen.
 • Muziek
  Eigen geluidsinstallaties zijn toegestaan, mits ze slechts enkele meters van hun bron hoorbaar zijn. Denk hierbij aan een draagbare radio/cd/mp3 speler. Complete soundinstallaties, generatoren en aggregaten zijn niet toegestaan. Bespaar jezelf dus de moeite en laat ze thuis.
 • Afval
  Je verblijft enkele dagen op een netjes en goed onderhouden vakantiepark. Respecteer de natuur en gooi afval netjes in de daarvoor bestemde bakken. Als je op zondag of maandag het park verlaat, dien je al je persoonlijke bezittingen mee te nemen. Het is niet toegestaan om je oude tent of andere spullen achter te laten als oud vuil. Wees netjes en ruim je afval op.
 • Campers, caravans, vouwwagens en bungalowtenten
  Deze zijn enkel toegestaan op de grote 8-persoons kampeerplekken. Deze plekken moeten vooraf geboekt zijn via Libema en hebben een speciale bevestiging die getoond moet worden aan de ingang van het park. Het is niet toegestaan om elders je mobiele slaapplek te stallen. Het is tevens verboden om op de parkeerplaats te overnachten.
 • BBQ
  BBQ-en met je vrienden hoort natuurlijk bij een weekend kamperen! Het meenemen van een kleine BBQ is toegestaan. Ook kookstellen en gas BBQ's zijn toegestaan, mits de gasflesjes max 500 gram zijn.
 • Open vuur
  Ook al is een kampvuur met je vrienden heel gezellig, open vuur is ten strengste verboden.
 • Huisdieren
  Huisdieren zijn helaas niet welkom. Dus vraag je ouders, oma & opa of buren om op je huisgenootjes te passen wanneer jij weg bent.
 • Stroom
  Alleen de grote 8-persoons kampeerplekken zijn voorzien van een stroomaansluiting. Op het SafariCamp zijn geen stroompunten aanwezig. Wel kun je bij de sanitaire voorzieningen stroom gebruiken voor het föhnen van je haar etc. Eigen aggregaten meenemen is verboden.

Check-out
Het Decibel weekend is tot maandagochtend 18 augustus. Zorg dat je op tijd het park verlaat en al je spullen meeneemt. Het park sluit om 12.00 uur.

62 opmerkingen

Ratje
Werkzaam bij La Bomba
Artiest RVE
Loudness op het water en dicht bij de early en de euphoria, heel dik! Time table zit ook prima in elkaar (y)
Dit jaar dan eindelijk m'n eerste Decibel! :-) begin er nu ook wel zin te krijgen :bounce:
Zin innnnnnnnn :D !!
Floorplan bevalt me wel! (y) Euphoria en Loudness op het water (h) hoop dat dan ook bij allebei het geluid flink hard gaat!! :D
Geen stroom ??? WTF ?!@!! Neem toch echt wel wat spullen mee die stroom nodig zijn. ..

Camping verloopstuk +haspel was vorig jaar voldoende , zo niet dan maar ff stroom bij t toilet gebouw aftappen ;)
Kom al 7 jaar oprij op de camping maar nog nooit meegemaakt dat er geen stroom is..­

Hallo, het is 2014 !!!!!! WTF ?!@­!
Uitspraak van Jappie.NL op maandag 4 augustus 2014 om 12:27:
!!!!!! WTF ?!@­!

Zooo, rustig maar prinses. Het is kamperen dat is wat primitiever.
Uitspraak van Jappie.NL op maandag 4 augustus 2014 om 12:27:
Kom al 7 jaar oprij op de camping maar nog nooit meegemaakt dat er geen stroom is..­

Hallo, het is 2014 !!!!!! WTF ?!@­!

Kan me niet voorstellen dat die stroomkastjes nu opeens weg zijn. Campingstekker mee en je hebt gewoon stroom lijkt mij.
Na het lezen van de Info &­ Timetable
Nog meer kriebels gekregen

MAAR aankomend weekend eerst The qontinent
Dat wordt weer een gekke boel
gewoon frantic freak voor 1,5uur als afsluiter tot 23uur... dat word pas echt vuurwerk :lief:
Gewoon klein agrigaatje meenemen en stroom probleem ia opgelost hahaa
Het is wel echt klote dat er geen stroompunten meer zijn.­ Wij nemen altijd een kleine installatie mee (telefoon +­ computer speakers), een koelboxje en verlichting.­ Daarnaast is af en toe je telefoon opladen ook wel lekker.­ Oh wacht...­ dat mag nu voor 1 muntje per keer!! Fijn als je telefoon iedere dag wel aan de lader moet, zeker nu je niks anders hebt om muziek te luisteren.­

En als de park installatie de vraag naar stroom niet aan kan, dan plaatsen ze toch zelf een aggregaatje met wat verdeelpunten? Die kan vast nog wel bij het contract voor de rest van het festival in...­
laatste aanpassing
Uitspraak van Stampertje :) op maandag 4 augustus 2014 om 13:08:
Dit staat al een half jaar op de b2s website vermeld onder de camping info. http://www.b2s.nl/event/59321/decibel-2014:-the-weekend-/camping/#.U99pXlbawpE

- Stroom
Alleen de grote 8-persoons kampeerplekken zijn voorzien van een stroomaansluiting. Eigen aggregaten meenemen is verboden.

Helaas hadden ze dit op de website waar je boekt (die van Libema) even 'vergeten' te melden. Dus voor diegenen die niet de hele b2s site hadden nageplozen alvorens te boeken komt dit als een leuke verrassing.
Uitspraak van Nakkie Marc op maandag 4 augustus 2014 om 13:59:
Daarnaast is af en toe je telefoon opladen ook wel lekker.­ Oh wacht...­ dat mag nu voor 1 muntje per keer!! Fijn als je telefoon iedere dag wel aan de lader moet, zeker nu je niks anders hebt om muziek te luisteren.­

Een keer een feestje zonder telefoon is ook wel lekker, ga eens back2basic en geniet van alles en iedereen om je heen! :flower:
Floorplan is top :cheer:
Trouwens.. ik bedacht me net, het staat netjes op het Kampeerticket vermeld ;-) Ik wist dat ik het al ergens gezien had.
Even lezen dus hihi...
Alsof je op andere festivals die luxe hebt... gewoon maximaal los gaaaaaaan :D de zeikers en luxe paardjes mogen thuis blijven! :P
Ik lees
pasta
en krijg een glimlach op mijn gezicht. Hehe, eindelijk fatsoenlijk eten!
Uitspraak van Stampertje :) op maandag 4 augustus 2014 om 14:26:
Trouwens.. ik bedacht me net, het staat netjes op het Kampeerticket vermeld ;-) Ik wist dat ik het al ergens gezien had.
Even lezen dus hihi...
Alsof je op andere festivals die luxe hebt... gewoon maximaal los gaaaaaaan :D de zeikers en luxe paardjes mogen thuis blijven! :P

Dan kan je natuurlijk pas lezen als je er al één hebt gekocht ;-)

En op andere festivalcampings heb je in ieder geval de luxe om je lauwe (Grolsch) blikjes om te ruilen voor koude. Back to basic is allemaal leuk en aardig, maar lauw bier... :S
laatste aanpassing
Uitspraak van Robkûh :hi: op maandag 4 augustus 2014 om 14:36:
Ik lees pasta

Er wordt toch al jaren pasta verkocht of feesten?

Uitspraak van JSKI op maandag 4 augustus 2014 om 12:30:
Zooo, rustig maar prinses.­ Het is kamperen dat is wat primitiever.­

:roflol:
Uitspraak van B-Flock B) op maandag 4 augustus 2014 om 14:54:
Er wordt toch al jaren pasta verkocht of feesten?

Niet op elk feest helaas...Maar het begint te komen.
Uitspraak van Robkûh :hi: op maandag 4 augustus 2014 om 15:19:
Niet op elk feest helaas...­Maar het begint te komen.­

Op de grote feesten toch wel? Ik eet al jaren pasta op feesten zoals Defqon/Decibel.
Uitspraak van JSKI op maandag 4 augustus 2014 om 12:30:
Zooo, rustig maar prinses.­ Het is kamperen dat is wat primitiever.­

Haha juist ;)
Uitspraak van B-Flock B) op maandag 4 augustus 2014 om 15:33:
Op de grote feesten toch wel? Ik eet al jaren pasta op feesten zoals Defqon/Decibel.­

Ik mag hopen dat die beter is dan de pasta die ze op Tomorrowland verkochten, wat een ranzige meuk was dat zeg.. Die ging linea recta de vuilnisbak in :kots:
nou wel mooi al die info en alles netjes geregeld zoals we gewoon zijn van b2s ;), floorplan is zoals alle jaren, word 2x rondjes lopen om favo knal werk te horen... Lekkha veel zin in, hopelijk zit het weer mee en word de end show weer zo vet als elke x, ja aan het water gaan we zowizo ook is een kijkje nemen dit jaar DE-CI-BEL, BACK AGAIN! ;D
Uitspraak van B-Flock B) op maandag 4 augustus 2014 om 15:33:
Op de grote feesten toch wel? Ik eet al jaren pasta op feesten zoals Defqon/Decibel.­

Serieus? Decibel nooooooit gezien!
Uitspraak van Robkûh :hi: op maandag 4 augustus 2014 om 17:31:
Serieus? Decibel nooooooit gezien!

In 2008 zat ik met twee vrienden te wachten tot de grootste meuk weg was en toen heb ik mijn munten opgemaakt aan een bak pasta. :honger: Ben zelf een grote pasta liefhebber dus was heel blij toen dat op feesten werd verkocht.
Jammer dat er dit jaar geen stroom is op de camping, is natuurlijk niet het belangrijkste maar ik vond dit toch altijd een extra 'luxe' als je de Decibel camping vergelijkt me bijv. de Defqon of The Qontinent camping :P Maar ach, het blijft kamperen dus dan maar geen licht en fatsoenlijke muziek bij de tent en ipv van een telefoonoplader nemen we dan maar een poweraccu mee ;) enige echte minpunt voor mij is dat al het drinken warm wordt... MAAR stroom of geen stroom het gaat weer een geniaal en heel vet weekend worden :D
Uitspraak van B-Flock B) op maandag 4 augustus 2014 om 17:46:
In 2008 zat ik met twee vrienden te wachten tot de grootste meuk weg was en toen heb ik mijn munten opgemaakt aan een bak pasta. :honger: Ben zelf een grote pasta liefhebber dus was heel blij toen dat op feesten werd verkocht.

We praten over 6 jaar geleden. Laatste keer dat ik Pasta op een feest zag was Wish 2014... (ok, 2013, 2012 ook al) maar op Decibel en Dominator nog nooit! Raar
Uitspraak van Jappie.NL op maandag 4 augustus 2014 om 12:27:
Kom al 7 jaar oprij op de camping maar nog nooit meegemaakt dat er geen stroom is..­

7 Jaar? Het is pas het 4e jaar dat Decibel een camping heeft.
Darkness4life, Darkcore & Harder
11:00 - 13:00: Darkcontroller
13:00 - 14:30: Chrono favoriet The Demon Dwarf
14:30 - 16:00: F. NøIzE Italië
16:00 - 17:30: Dr. Peacock
17:30 - 19:00: The Sickest Squad Italië
19:00 - 20:00: Live: Tripped België
20:00 - 21:30: Drokz
21:30 - 23:00: SRB

Dat wordt in het begin tot 4 uur al flink met energie smijten:bounce:
Je kunt voorafgaand aan het evenement al een Saturday parking ticket aanschaffen via Paylogic.­ Dit is voordeliger (€10), want een parkeerkaart ter plekke kost €13.­

Ja, 10€ + nog zoveel euro kosten en dan betaal je uiteindelijk nog meer wss :lol:
Uitspraak van Legion of the Lost op maandag 4 augustus 2014 om 22:08:
Ja, 10€ + nog zoveel euro kosten en dan betaal je uiteindelijk nog meer wss :lol:

10,85 als je via iDeal betaalt, valt dus reuze mee. :)
Uitspraak van Legion of the Lost op maandag 4 augustus 2014 om 22:08:
Ja, 10€ +­ nog zoveel euro kosten en dan betaal je uiteindelijk nog meer wss

Je kon hem toch al met je DB kaartje samen bestellen? Das het goedkoopst ;-) Maar goed, tis ook sneller en al geregeld voor je gaat toch!! Bij Tomorrowland scheelde het serieus...

Uitspraak van Thom1991 op maandag 4 augustus 2014 om 17:49:
Maar ach, het blijft kamperen dus dan maar geen licht en fatsoenlijke muziek

Tip die ik heb geleerd 2 jaar geleden, koop lampjes op batterijen (zoals kerstverlichting ed, oa te verkrijgen via internet of Marko, Action, etc). En ik heb 2 grotere kampeerlampen op dikke batterijen. Dan heb je al verlichting! Daarna een keer goed investeren in een speaker met accu en opgelost al die problemen :P
Mja ik ga ook 3-5x per jaar op festivals kamperuh hahaha! En sjah voor dat koude biertje... gewoon gelijk naar de partys gaan! Op TL met 34 graden hadden we ook niets koud... een dikke partytent van Vrijbuiter doet ook wonderen tegen regen of voor schaduw!!
Athd
Werkzaam bij Play Events
Ze zeggen dat ze geen stroompunten hebben, maar net als vorig jaar zullen die er vast wel zijn omdat de camping de rest van het jaar ook gewoon dienst doet als camping.­ het is niet zo'n primitieve bedoeling als de Defqon camping! maar ze kunnen niet iedereen stroom garanderen lijkt mij omdat de campingveldjes nu helemaal volgepropt worden en daarom zeggen ze dat het er niet is lijkt mij, dan kan het alleen maar meevallen! Net als dat je maar 4,5 liter alcohol mee mag nemen je kan zo de camping oprijden met je auto zonder dat er ook maar iemand in je auto kijkt!
Fuck had Decibel weekend kaartje voor me hond gekocht en nu lees ik dat huisdieren niet zijn toegestaan :o :(
Uitspraak van Judas :[ op maandag 4 augustus 2014 om 21:35:
7 Jaar? Het is pas het 4e jaar dat Decibel een camping heeft

Voordat B2s het officieel samen met libema deed kon je wel altijd al via libema zelf een huisje of kampeerplek boeken, echter wel zonder pre- en afterparty.
Uitspraak van Timmiih op dinsdag 5 augustus 2014 om 09:58:
Voordat B2s het officieel samen met libema deed kon je wel altijd al via libema zelf een huisje of kampeerplek boeken, echter wel zonder pre- en afterparty.­

Yep ,en toen stonden er 200 man op n veldje , snackwagen d r bij :P
Uitspraak van GabberPinda4Life op dinsdag 5 augustus 2014 om 08:54:
Fuck had Decibel weekend kaartje voor me hond gekocht en nu lees ik dat huisdieren niet zijn toegestaan

Geldt dit ook wanneer je alleen een zaterdagkaart hebt, of alleen als je weekendkaart hebt? :o
laatste aanpassing
Jammer van het ontbreken van de stroompunten op het safaripark maar zo erg is dat ook weer niet. Als je defqon al kan overleven zonder stroom moet dit ook wel gaan lukken :)
Uitspraak van Gurt op dinsdag 5 augustus 2014 om 17:49:
zonder stroom

Lang leve de aggregaat!
Ik ben bang dat het wel is heel druk kan worden bij de loudness stage:( dit jaar denk x afsluiten bij de pussylounge instead of the main
Uitspraak van Nakkie Marc op maandag 4 augustus 2014 om 13:59:
Fijn als je telefoon iedere dag wel aan de lader moet, zeker nu je niks anders hebt om muziek te luisteren.­

uhm je hebt een festival :P


Uitspraak van XxRoosJehh op dinsdag 5 augustus 2014 om 22:45:
Lang leve de aggregaat!

Die niet toegestaan zijn ;)
Duur die parking, ben benieuwd wat de muntjes ditkeer kosten? 4 voor 11,- zeker ?
Weet iemand waar op het vakantiepark de pre, night en after party is?
Uitspraak van DCamp op woensdag 6 augustus 2014 om 15:42:
Weet iemand waar op het vakantiepark de pre, night en after party is?

Afgelopen jaren was dit op de plek van het voetbalveld.. Zie plattegrond
Uitspraak van Robkûh :hi: op maandag 4 augustus 2014 om 18:07:
We praten over 6 jaar geleden.­ Laatste keer dat ik Pasta op een feest zag was Wish 2014...­ (ok, 2013, 2012 ook al) maar op Decibel en Dominator nog nooit! Raar

Thrillogy had afgelopen jaar ook Pasta
Uitspraak van chaantje11 op woensdag 6 augustus 2014 om 16:54:
Afgelopen jaren was dit op de plek van het voetbalveld..­ Zie plattegrond

thanks!
Jawel... maar een muziekje bij de tent is ook lekker toch? :)
Uitspraak van Michel-D op woensdag 6 augustus 2014 om 15:10:
4 voor 11,- zeker

3,5 munt voor 9,5 euro denk ik
zal gewoon 4 voor 10 zijn hoor, normaal volgt decibel gewoon defqon.­1 en daar was het ook gewoon 2,50!
Uitspraak van Miwer op woensdag 6 augustus 2014 om 14:17:
Die niet toegestaan zijn ;)

Oh, fuck alles dan
Geen afsluiter op de pussy lounge jammer
Uitspraak van Hertoghaan op zaterdag 9 augustus 2014 om 13:56:
Geen afsluiter op de pussy lounge jammer

Jahwel ;) 22:30 tot 23:00. Staat op het Floorplan
Afsluiten bij PatjeBeeeee & Partyraiser

Beetje pendelen tussen pussy, UP & loudness. Uitstapje naar de d4l voor peacock & h4l voor dyprax.

Rest kan me gestolen worden :P
O beter, zag in de timetable tot 22:30 gaan
Je kunt voorafgaand aan het evenement al een Saturday parking ticket aanschaffen via Paylogic.­ Dit is voordeliger (€10), want een parkeerkaart ter plekke kost €13.­

Kaarten niet meer verkrijgbaar??