Partyflock
 
­ Nederland

Hardwell op Breda Live

gepubliceerd door , op
Hardwell op Breda Live
21 maart 2014
Breda Live keert op zaterdag 12 juli 2014 terug op het Chasséveld. Het festival pakt ook dit jaar weer uit met een strak programma. Hardwell, Guus Meeuwis, Miss Montreal, DIRECT en HeavyLight zijn dit jaar de hoofdacts van het muziekfestival. Naast het hoofdpodium is ook dit jaar een extra podium met vier verrassingsacts, de Jupilerstage, op het terrein te vinden.

In 2013 vierde het populaire festival stijf uitverkocht haar vijfde verjaardag. Met het programma van dit jaar gaat de organisatie opnieuw voor een uitverkocht huis. Nadat ze in 2013 benoemd werden tot Serious Talent is HeavyLight losgebarsten, Miss Montreal en DIRECT zijn anno 2014 niet meer uit de Nederlandse muziekscene weg te denken en Guus Meeuwis is in de afgelopen 18 jaar uitgegroeid tot één van Nederlands favorieten. Sloot de Bredase DJ vorig jaar nog als nummer 6 DJ van de wereld Breda Live af, dit jaar doet hij dat gewoon als nummer 1. Hardwell vliegt de hele wereld rond, maar maakt op zaterdag 12 juli 2014 een tussenstop in Breda. Welke acts er op de Jupilerstage verschijnen dit jaar, blijft tot 12 juli een verrassing.

Magchiel Koekkoek van organisatie Volver over Breda Live: 'We willen een festival neerzetten waar de Brabantse gezelligheid, vrienden en de beste acts van eigen bodem centraal staan. Met een programma als dit, mét Brabants tintje, moet dat zeker gaan lukken! Ook zetten we dit jaar weer op de regionale samenwerking in. Het Bredase bedrijfsleven is goed zichtbaar in de VIP en SKY Box en er wordt opnieuw samengewerkt met studenten van ROC West Brabant.'

Vanaf zaterdag 22 maart zijn via koop tickets, de website www.bredalive.nl, VVV Breda en alle Primera winkels de kaarten te verkrijgen. Toegangskaarten kosten €19,50 excl. fee en evenals voorgaande jaren zijn ook de VIPkaarten weer te koop.