Partyflock
 
­

No Bass No Glory heeft primeur met Neophyte in Club 22-24

gepubliceerd door , op
Na de succesvolle en compleet uitverkochte elfde editie van No Bass No Glory in 22.24, is het tijd voor een nieuwe weg. Met de grootste zorg is er gesleuteld aan de line- up en met recht kan worden gezegd; een verrassend hard resultaat. Op vrijdag 21 maart verbindt No Bass No Glory het heden en verleden met een van dé grondleggers binnen de hardcore scène; dj Neophyte.

Neophyte
Het heeft even geduurd en hij stond al enige tijd op de 'wishlist'. No Bass No Glory is dan ook bijzonder trots de primeur te hebben; dj Neophyte in Doetinchem! Ondanks zijn nieuwe tour 'Neophyte Records, Bigger Then Ever', zag hij toch de mogelijkheid om op vrijdag 21 maart in Doetinchem zijn kunsten te komen vertonen. Neophyte wordt binnen hardcore scène gezien als een van de meest invloedrijke producers ooit.

Met een carrière van bijna twintig jaar in de hardcore scène mag je met recht over één van de allergrootste iconen in onze beukgeschiedenis spreken. Wat begon als een rebels kwartet onder leiding van Jeroen Streunding, groeide uit tot een professioneel geoliede machine die echter nooit het contact met haar 'roots' verloor. Gedurende deze verbazingwekkende twee decennia aan de top, knalde het plezier er vanaf en wist de formatie tienduizenden Nike Air Max-zooltjes te verslijten.

Neophyte heeft gedraaid op talloze festivals en in clubs over de gehele wereld en meerdere albums en CD compilaties uitgegeven. Met de wereldtour 'Neophyte Records, Bigger Then Ever', reist hij de gehele wereld af en is een nu al een daverend succes te noemen. Maak je klaar om Neophyte tijdens No Bass No Glory XII op een 12.000 watt soundsystem te horen knallen!

Dave Dope
Na de geslaagde introductie in 2013, zal Dave Dope voor de tweede keer zijn 'draai-skills' tonen tijdens No Bass No Glory XII. Onlangs tekende Dave met het beroemde 'Industrial Strenght label' en, is in april zijn volgende release op het label een feit.
Des te meer reden om Dave Dope uit te nodigen en te bekijken of hij het geluidssysteem weer tot het uiterste krijgt onder de noemer; die bass moet je niet horen, die moet je voelen!

Icha
Het 22-jarige, vrouwelijke, hardcore talent Icha, staat nu al bekend om haar rauwe en stevige sound. Ze reist door het gehele land en heeft al verscheidende geslaagde optredens op haar naam zoals; 'Try Befor You Die' 2013, dj Panic solo night en Hardcore Vibes Xl. Op vrijdag 21 maart zal Icha tijdens No Bass No Glory XII haar draaikunsten in Doetinchem gaan vertonen. Be ready for; dj Icha!

Dwars door de geluidsbarrière
In samenwerking met Sound Solutions presenteert No Bass No Glory het beste geluidsysteem van het Oosten, 12.000 watt raw basspower! No Limiters! Natuurlijk verstrekken ze gratis oordopjes, verkrijgbaar aan de kassa.

Diehard-Fantickets uitverkocht
Diehard-Fantickets zijn uitverkocht en de reguliere voorverkoop is al gestart! De tickets vliegen de deur uit en dat belooft veel goeds! Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor de schappelijke prijs van 10 euro, exclusief toeslag. De afgelopen editie was compleet uitverkocht! Wees er dus snel bij, bestel je kaarten veilig en snel via Ticketscript.