Partyflock
 
­

Nightmare 2.0 · De moeder van alle hardcore feesten keert terug in Rotterdam

gepubliceerd door , op
1992 Is het jaar geweest dat Hardcore ontstond. Een aantal mensen in de toen opkomende housescene begonnen tracks te maken met hardere kicks en een hoger tempo. 'A Nightmare at the Park' was eind 1992 dus ook één van de eerste feesten die volledig om hardcore draaide! Het feest in de legendarische club Parkzicht was een groot succes en direct werd er gezocht naar een grotere locatie! Deze kwam er in de vorm van de Energiehal. Wat daarna gebeurde is geschiedenis.

Nightmare groeide uit tot een wereldwijd begrip en is dit altijd gebleven. Legendarische edities in Ahoy, Hoek van Holland en op de Binnenmaas hebben nog helemaal niet zo lang geleden plaats gevonden. Nightmare heeft altijd aan de top van de Hardcore scene gestaan.

Het legendarische instituut Midtown was de schepper van Nightmare en misschien wel van de hele hardcore scene. Het was ook even schrikken toen ze bekend maakten te stoppen met hun werkzaamheden. De verkoop van muziek was altijd hun 'core business' en iedereen weet dat dit op den duur gewoon ophield. Het was voor Midtown een belangrijke kwestie dat Nightmare bewaard zou blijven en in goede handen zou komen. Die nieuwe organisatie heeft goed gezocht naar een locatie die een versterkende werking zal hebben op het bekendste hardcore concept ooit. De conclusie was dat Nightmare als eerste een outdoor wilde en het liefst in Rotterdam!

Ineens was het idee daar. Alles viel op zijn plek: Nightmare Outdoor gaat naar De Kuip! Na overleg tussen de organisatie, het stadion en de gemeente groeide het enthousiasme bij iedereen en bij deze wordt het dan bekend gemaakt!

Nigtmare is altijd vooruitstrevend geweest en blijft niet hangen in het verleden. Zo gaat het deze keer weer gebeuren. De organisatie kijkt naar de toekomst en zal het dikker en beter dan ooit aanpakken. Vandaar ook Nightmare 2.0! De komende dagen en weken zal er meer bekend worden gemaakt en heel binnenkort kun je de line-up verwachten.

Kaarten zullen vanaf woensdag 19 maart verkrijgbaar zijn op www.nightmare.com, via Partyflock en bij alle Primera winkels in Nederland! Nightmare zal €44.95 gaan kosten maar voor de echte diehard fans zijn de eerste 1000 kaarten 34.95 en die zijn dus vanaf woensdag te krijgen. Wees er snel bij!

115 opmerkingen

Uitspraak van syl&mcv op dinsdag 18 maart 2014 om 12:46:
word weer meppen en ruzie maken...­

Ja want dat gebeurt alleen in Rotterdam natuurlijk...
 
Uitspraak van syl&mcv op dinsdag 18 maart 2014 om 12:46:
word weer meppen en ruzie maken...­

hoezo dat dan :S

Uitspraak van Simon Stokvis op dinsdag 18 maart 2014 om 13:31:
Ja want dat gebeurt alleen in Rotterdam natuurlijk...­

en ja echt he alsof dat alleen in rotterdam gebeurt waf
yesssss finalyyy :D:D:D
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 18 maart 2014 om 13:46:
en ja echt he alsof dat alleen in rotterdam gebeurt waf

er is een reden waarom alleen rotterdammerts vrolijk worden van dit bericht..
 
De website doet et nog niet...­
meer dan in de ahoy moet een voetbalsupporter die een andere club dan feyenoord support oppassen met wat ie doet of denken jullie van niet?

het heeft wel wat een feestje in de kuip :)
Binnen!!!
kaartje binnen :)
laatste aanpassing
Uitspraak van lippyh op woensdag 19 maart 2014 om 15:18:
meer dan in de ahoy moet een voetbalsupporter die een andere club dan feyenoord support oppassen met wat ie doet of denken jullie van niet?

Als je je gewoon normaal gedraagt en niet gaat lopen provoceren is er toch niks aan de hand...
Uitspraak van Simon Stokvis op woensdag 19 maart 2014 om 20:03:
Als je je gewoon normaal gedraagt en niet gaat lopen provoceren is er toch niks aan de hand...­

Wijze woorden (y)
Kaartje in de pocket !!!! :bounce:
 
pardon? hoezo dat dan
 
jaaa gisteren lekker de early bird ticket gehaald whoop whoop..­!!
Early Birds al uitverkocht..­ dan maar wat duurder voor een top feest.­!
Uitspraak van Djvv op donderdag 20 maart 2014 om 12:33:
Early Birds al uitverkocht

Geloof er niks van en komt bij wie organiseert het?
Hoop niet dat het zo'n organisatie is die op het laatste moment afblaast zoals Shadowlands een paar jaar terug
Jammer dat ut weer alleen over voetbal en vechten gaat.­ Dan kun je bij ieder feest in een stad wel als argument gaan gebruiken.­ Was bij H4l ook al het geval op PF dat hele gedoe over 010 en 020 begint echt zielig te worden.­ Ik heb alleen maar goede herinneringen aan Nightmare en het lijkt mij wel echt vet om dat us in de Kuip mee te maken!
Zeker een internetfeest?!? Waar geen uitsupporters mogen en trouwens ook niet willen komen..!! Hellendoorn was veel beter..!:d
Aboutaleb laat dit feest niet doorgaan let maar op.­
Lekker boeien in welk stadion een feest is .. Je bent er toch voor de muziek .. ;)
net kaartje gehaald ik heb er super veel zin in eerst lekker volgende weekend naar Masters of hardcore heen lekker los gaan