Partyflock
 
­

Hardwell kondigt eerste Ibiza residency aan

gepubliceerd door , op
De mate waarin Hardwell afgelopen zomer Ibiza gedomineerd heeft, maakt het moeilijk om de onnavolgbare hype die inmiddels om zijn naam en zijn legendarische optredens heen zijn ontstaan, te negeren. Hij werd in 2013 niet alleen gekroond tot beste 'Electro House DJ' tijdens de DJAwards 2013 in Ibiza maar ook werd 's werelds jongste #1 DJ van de wereld' aller tijden in de DJ MAG Top 100 DJs poll. Dit maakte 2013 voor Hardwell het jaar waarin hij letterlijk de meest besproken DJ van de wereld werd.

Nu in 2014, met een zonovergoten zomerseizoen in het vooruitzicht, is Hardwell zeer enthousiast over de aankondiging van zijn officiële, eerste residency in Ushuaïa Ibiza. Hier zal hij met een zomerse variant van zijn I Am Hardwell show waarmee hij momenteel de gehele wereld over reist, met duizenden fans delen.

Ushuaïa Ibiza wordt door critici wereldwijd gekenmerkt als de beste club van Ibiza en onmiskenbaar thé place to be op het eiland. Vernieuwend en met ongeëvenaarde shows van wereldberoemde grootheden, brengt de club elke zomer weer duizenden gelijkgestemden clubbers bij elkaar om te genieten van het allerbeste dat de dance-scene te bieden heeft. De openlucht venue, die gelegen is bij het befaamde Playa d'en Bossa, is de perfecte plek voor het nieuwe wekelijkse event waar Hardwell vanaf dinsdag 24 juni wekelijks zal optreden.

Hardwell's eerste show in Ibiza ooit was in 2010 en hij is sindsdien jaarlijks teruggekeerd naar 'the White Isle' om de moderne generatie dance hongerige clubbers alles te geven wat ze alleen van hem kunnen verwachten. Hardwell's creativiteit en vooral vooruitstrevendheid maakt dat zijn progressieve Electro-getinte stijl in al haar opzichten uniek is.

De populariteit van zijn DJ-optredens zijn ongekend en de immense hoeveelheid waarmee de online live sets wordt bekeken, getuigd hiervan. Zijn live-sets zijn online tot op heden in totaal meer dan 180 miljoen keer bekeken, waarbij zijn legendarische set op Tomorrowland 2012 20 miljoen viewers trok en zijn set op hetzelfde event in 2013 inmiddels al de magische grens van 19 miljoen views is gepasseerd. De set die echter alle online grenzen overschrijdt is de set die hij op Ultra Music Festival vorig jaar maart speelde (21 miljoen views tot nu toe). Hardwell is niet voor niets de meest gevraagde liveset-artiest in de EDM scene op dit moment en deze registraties en residency illustreren dit des te meer.

Hardwell kan niet wachten om te starten met deze bijzondere residency: "Mijn vorige zomer in Ibiza was ongelofelijk. Ik was enigszins bezorgd of ik afgelopen jaar wel zou kunnen overtreffen dit jaar, maar nadat we met Yann en het Ushuaïa-team meetings hebben gehad en het idee rondom mijn residency is gaan leven, wist ik dat dit de juiste keuze was. Ik kijk er enorm naar uit om onderdeel uit te maken van de Ushuaïa familie en heb extreem veel zin om Ibiza te gaan veroveren met een compleet nieuwe show!"

Met ontelbare hits in wereldwijde club- en hitlijsten, zoals de ongeëvenaarde 'Spaceman', wereldberoemde 'Apollo' ft. Amba Shepherd en zijn meest recente hit 'Dare You' met vocals van Matthew Koma, die op #18 binnenkwam in de UK single chart, is Hardwells residency in het vermaarde Ushuaïa Ibiza met zijn I Am Hardwell-concept de ultieme kers op de taart van zijn komende zomerseizoen in het altijd spectaculaire Ibiza.

3 opmerkingen

Vet! Denk dat het dan deze wordt ipv A State of Trance
Yes, super nice!!
Zeker een bezoekje waard! Ushuaia is altijd gaaf!