Partyflock
 
­ Nederland

Rooster van stoutste en meest sexy school wordt nu bekend gemaakt

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, dan is het tijd voor een nieuw concept van V^gel productions. De eerste editie van Fascination zal in Almere neerstrijken. Volgend weekend zullen de nodige vakken op het rooster staan en de schooldirectie acht van groot belang dat alle Nederlanders hun vakken weer zullen beheersen. Om de leerstof leuker te maken, zullen er veel hulpmiddelen toegepast worden. Leren was immers nog nooit zo leuk als op meest sexy school van Nederland.

Leslokaal
Dit zijn de leraren en leraressen die zaterdag voor je klaarstaan om een nacht lang het beste uit je te halen en er alles aan zullen doen om je te laten slagen:

22:00 23:00 Lady Saxalott
23:00 00-00 Melvin
00-00 01-00 Dali
01-00-02-00 Ruben Vitalis
02-00-03-00 Miss 4Play
03-00 04-00 Mike S
04-00 05-00 Da Dominator
05-00 06-00 Miss Amy

Bio (hosted by Prikkelgeil)
Naast de intensieve lessen die in leslokaal 1 worden gegeven, vind je in een van andere leslokalen de eerste lessen seksuele voorlichting. Van bloemen en de bijtjes. De beste danseressen staan voor je klaar om het je allemaal uit te beelden!

00:00 - 01:15 JeffreyT
01:15 - 02:30 Beatz per Marco
02:30 - 03:45 House
03:45 - 05:00 Miss 4Play

Hoofdingang
De hoofdingang van de school zullen vanaf 22.00 uur geopend zijn om vervolgens weer de volgende dag om 6 uur dicht te gaan. Uit respect naar medebezoekers en locatie is openbare seks niet geoorloofd, dit feest is georganiseerd om te genieten van de muziek in extravagante stijl. De organisatie zal een ieder dan ook met een drankje welkom heten na de entree.

Het is een feest voor iedereen. Maar vooral een feest voor mensen die van gezelligheid en flirten houden. Daarom is V^gel productions genoodzaakt een maatregel in acht te nemen, dat mannen alleen niet binnenkomen. Zij moeten echt in gezelschap van een dame of mannelijke partner zijn!

Schoolgeld
Bij elk tweede verkochte kaart betaalt V^gel productions automatisch een gratis toegangskaart voor Fascination voor jou. Heb je in het verleden al een kaartje gekocht of ga je dit nog doen, dan geldt tot aan de deurverkoop het volgende: bij aanschaf van 2 regular kaartjes voor Fascination 22 maart, krijg je automatisch een extra regular kaartje voor Fascination cadeau. Wacht niet te lang, want voor je het weet ben je te laat. Tickets zijn te koop bij koop tickets.

Kluisjes
Rondom de sexy school hebben leerlingen van Fascination de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. De kluisjes bevinden zich binnen in de locatie, je hebt dan ook de gehele nacht toegang tot de kluisjes. Je kan een kluisje bij de conciërge huren.

Camera
Het is niet toegestaan om (professionele) foto en videoapparatuur mee te nemen.

Locatie
Eindelijk Weer ligt centraal gelegen in Nederland, op een unieke locatie midden in het stadscentrum van Almere.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op groot parkeerterrein direct gelegen aan Eindelijk Weer. Op zaterdag is het na 00:00 uur gratis achter de slagboom. Op zondag kun je tot 12:00 uur je auto gratis laten staan. Daarna is het tot 17:00 uur betaald parkeren.

Openbaar vervoer
Het Centraal Station van Almere ligt op 5 minuten loopafstand van Eindelijk Weer.

Leeftijdregels inschrijving school
De minimumleeftijd is 21 jaar. Bij twijfel kan er door de conciërge gevraagd worden te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op grond hiervan geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

3 opmerkingen

 
Werkzaam bij V^gel productions

Nog 6 dagen

Bij elk tweede verkochte kaart betaald V^gel Productions automatisch een gratis toegang kaart voor Fascination voor jou. Heb je in het verleden al twee kaartjes gekocht, of ga je dit nog doen.
Dan geld tot aan de deurverkoop het volgende, bij aanschaf van 2 regular kaartjes voor Fascination 22 maart, krijg je automatisch een extra regular kaartje voor Fascination cadeau!
Wacht niet te lang, want voor je het weet ben je te laat.



https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/VJWJUWVJ
laatste aanpassing
 
Wijzigingen Bord

School medeling: 21-3-2014

Betreft: kaartverkoop

Geachte heer of mevrouw,

Vanavond is het zover en is het tijd voor de eerste editie van Fascination. Wij van het team van V^gel Productions zijn al een week bezig met het opbouwen van de zaal. Inmiddels zijn we bezig met de laatste loodjes. De voorverkoop is in recordtempo gegaan en bijna alle voor verkoop kaarten zijn verkocht. Dit is dus de laatste waarschuwing!

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een ticket, dan raad V^gel Productions je aan om deze zo snel mogelijk aan te schaffen.

Bij elk tweede verkochte kaart betaald V^gel Productions automatisch een gratis toegang kaart voor Fascination voor jou. Heb je in het verleden al twee kaartjes gekocht, of ga je dit nog doen.
Dan geld tot aan de deurverkoop het volgende, bij aanschaf van 2 regular kaartjes voor Fascination 22 maart, krijg je automatisch een extra regular kaartje voor Fascination cadeau.


Zie hier de link, voor inschrijven van de stoutste school van Nederland.

https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/VJWJUWVJ?PARTYFLOCK




Aan de deur zullen er vanavond +/- 400 kaarten voor de late twijfelaars beschikbaar zijn, en de verwachting is dat deze snel worden verkocht. Desondanks raden we zeer aan om vroeg te komen (of ze gewoon vanmiddag nog even online te kopen ...) want vol is helaas vol. Voor mensen van buiten Almere, kom vroeg.
Dit om teleurstelling aan de deur te voorkomen.


Het feest begint om 22.00, kom aub optijd, het zou zonde zijn, als je een geruime tijd in de rij moet staan.
Tot vanavond!

Met vriendelijke groet,

School directie Fascination
laatste aanpassing