Partyflock
 
­ Nederland

7th Heaven viert 22 maart éénjarige samenwerking met Club Rodenburg
Aftermovie 100e editie online

gepubliceerd door , op
7th Heaven
1 februari 2014
Feest7th Heaven · The Saturday Night Edition
Datumzaterdag 22 maart 2014
LocatieRodenburg Site
Vorige maand, zaterdag 22 februari, vierde 7th Heaven haar 100e editie en wat was het een geweldig feest! Van heinde en verre kwam iedereen naar de Rodenburg in Beesd en op het hoogtepunt van de aanloop stonden de auto's tot aan de rotonde naast de snelweg in de file. De doorloop was desondanks toch redelijk vlot en uiteindelijk vonden bijna 1500 mensen hun weg naar de dansvloeren. In alle vier zalen van de Rodenburg was het één en al feest! Met acht jaar en 100 edities op de teller blijft 7th Heaven nog elke maand onverminderd aantrekkelijk voor heel veel partygangers.

One year at Rodenburg
Zaterdag 22 maart is het precies een jaar geleden dat de eerste editie van 7th Heaven in club Rodenburg in Beesd plaatsvond. In nog geen jaar tijd is 7th Heaven in Rodenburg uitgegroeid van een topfeest tot een werkelijk waanzinnig feest! Een mijlpaal die natuurlijk niet ongemerkt voorbij mag gaan. Daarom heeft de organisatie besloten om ook hier aan alle '7th Heaven vrienden' gratis entree te verlenen tot 23:30 uur. Dat geldt dus voor zowel de dames als de heren. Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan!


De 100e editie was geweldig!

Ook voor deze eerste lente editie van 7th Heaven wordt er natuurlijk goed uitgepakt in 7th Heaven stijl, met top dj's, een gratis welkomstdrankje en verspreid over de avond kun je ook nog genieten van in bakjes vers gesneden fruit en verfrissende ijsjes voor de afkoeling. Deze 7th Heaven editie zal ook deze keer weer in de grote zaal plaatsvinden. Naast de Mainstage zal ook de Koepelzaal, als tweede area en de Lounge tot jullie beschikking staan. Drie zalen om samen heerlijk te feesten dus! In totaa twaalf dj's en twee Mc's zullen voor jullie optreden. Wie dat deze keer zijn? Kijk maar even mee:


Supersfeer!

Line-up Mainstage
Spider
Melvin
Ed Mission
Stephen J. Kroos
Lesley Styles
Iwan
Levy Strouse
Mc J

Line-up Koepelzaal
Ricky Ricardo
Sjaak Koning
Josh
BeN-E
Mc UB

Line-up Lounge Area
Johan D & Friends


Zijn jullie er ook weer klaar voor?

Volgende maand op Koningsdag
Crew en medewerkers van 7th Heaven en ook van club Rodenburg waren erg onder de indruk van het afgelopen feest. Nog nooit was de toeloop zo groot en hadden zoveel mensen plezier op 7th Heaven. Ook voor de toekomst blijft 7th Heaven natuurlijk gaan voor kwaliteit en vooral goed neergezette feesten. In maart vieren ze de éénjarige samenwerking met club Rodenburg en op zaterdag 26 april zal 7th Heaven op de allereerste Koningsdag plaatsvinden! Heb je overdags genoten van de vele Koningsdagfeesten door het land heen en ben je nog niet uitgefeest dan kom je daarna toch gezellig naar Club Rodenburg in Beesd om het feest verder te vieren bij 7th Heaven, zodat je weekend geheel in Koningsstijl af kan sluiten!