Partyflock
 
­ Nederland

Atmoz Classics Outdoor start op zaterdag 15 maart voorverkoop

gepubliceerd door , op
Op 21 juni aanstaande strijkt Minority Events met Atmoz Classics Outdoor voor de derde maal neer op de De IJzeren Man in Eindhoven. Dit festival heeft haar plaats op de overvolle festival kalender, in slechts twee jaar tijd, moeiteloos weten in te nemen. De eerste twee edities van dit festival waren ruim van tevoren uitverkocht. Om je als nieuwkomer direct te vestigen moet je met iets unieks en onderscheidend komen. Door de intieme opzet van dit festival met slechts één podium is het een evenement dat zich duidelijk onderscheidt en zich richt op één enkele doelgroep. Uiteindelijk zorgen mensen met allemaal dezelfde passie voor dat ultieme gevoel, de Atmozphere!

Atmoz Classics Outdoor was in 2013 binnen 56 uur volledig uitverkocht. De edities in 2012 en in 2013 ontvingen louter positieve reacties van de bezoekers. De sfeer, intimiteit en muziek, waren volgens de bezoekers de ingrediënten die Atmoz Classics Outdoor tot een unieke beleving maakten. Op vrijwel geen ander festival zie je zo'n divers publiek met verschillende achtergronden die één ding gemeen hebben; de herinneringen aan onvergetelijke stapavonden in discotheek Atmoz in België.

Op Atmoz Classics Outdoor ga je weer even terug in de tijd naar de intieme dansvloer van de discotheek van vroeger. Je waant je voor 'n dag weer jonger en krijgt het gevoel terug van je eerste stapavonden. De muziek van Atmoz roept niet alleen euforie op bij de bezoekers maar ook vele memorabele herinneringen. Wanneer de dj door zijn archief met classics gaat, is het voor veel bezoekers net of hij bladert door een fotoboek met hoogtepunten uit hun verleden. Aan vrijwel elke plaat kleeft voor de bezoekers een persoonlijke herinnering of hoogtepunt. Dat gevoel naar vervlogen tijden en mooie herinneringen maakt Atmoz zo uniek. Deze vlinders in je buik kunnen alleen met de juiste muziek in combinatie met de mooiste herinneringen worden opgeroepen. Atmoz hoeft als enige festival geen geschiedenis meer te maken want de geschiedenis is al geschreven!

De kaartverkoop voor Atmoz Classics Outdoor start op zaterdag 15 maart om 10.00 uur via koop tickets. De run op kaarten was in de voorgaande jaren enorm, het valt dus aan te raden om direct kaarten aan te schaffen om zodoende teleurstelling te voorkomen.