Partyflock
 
­ Nederland

Lakeside Festival voegt Bassjackers, Dyna, Lady Bee & Dirtcaps toe aan line-up

gepubliceerd door , op
Lakeside Festival
15 april 2014
Lakeside Festival is het dit jaar wederom gelukt om een geweldige line-up neer te zetten. In de afgelopen zes jaar heeft het festival naam gemaakt door hun visie en keuzes van DJ's en artiesten. Met een mix van upcoming, talentvolle en bekende DJ's is de organisatie zeer verheugd en trots om de volgende line-up bekend te maken.

Bassjackers, Blasterjaxx, Alvaro & The Partysquad naar Lakeside Festival
Met Bassjackers haalt Lakeside na Blasterjaxx de tweede grote internationale bekende DJ in huis. Andere nieuwe namen zijn Dyna, Dirtcaps en Bibossa & Dublanc. De eerste twee MC's die ze bekend kunnen maken zijn MC Iceman & MC KC Jones. Uiteraard is ook vaste gast The Partysquad aanwezig en komt Alvaro voor het tweede jaar op rij naar Lakeside Festival.

SFFRMKRS: Paul Elstak laat oude tijden herleven & Kleine Viezerik
SFFRMKRS zijn voor het 3e jaar op rij van de partij met een eigen stage op Lakeside Festival. Dit jaar gaat de stage helemaal los en zullen oude tijden herleven met hardcore legende Paul Elstak on stage. Daarnaast is de rapper Kleine Viezerik is aanwezig om de SFFRMKRS stage live te rocken. Verder geven Lady Bee, Irwan, Snelle Jelle en natuurlijk Cream acte de présence.

Meer namen worden in de loop van het festival bekend.

Lakeside Festival in mei én augustus
De eerste editie van Lakeside Festival – Spring Edition zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 31 mei 2014. Deze editie is een nieuwe variant op het bekende Lakeside Festival wat zoals gebruikelijk in augustus plaats vind. De datum voor de augustus editie is inmiddels ook bekend en zal worden gehouden op zaterdag 30 augustus 2014.

Kaartverkoop
Vanwege de snelle uitverkoop van de Early Bird tickets verwacht de organisatie veel animo en raadt bezoekers aan in de voorverkoop een ticket aan te schaffen. Er is plek voor 10.000 bezoekers. De reguliere voorverkoop vindt online plaats via koop tickets. Tickets in de voorverkoop zullen €20,- kosten. Deurtickets, mits nog beschikbaar, zijn €30. Ook dit jaar zijn er weer all-inclusive VIP arrangementen beschikbaar voor €100.

Veiligheid
Net als ieder jaar besteedt de organisatie veel aandacht aan de veiligheid in- en om het evenemententerrein. Alle bezoekers moeten zich bij binnenkomst legitimeren. De minimumleeftijd zal 16 jaar en ouder zijn. Beveiliging- en serviceteams zien hier streng op toe. Diegene die het terrein onder invloed willen betreden wordt de toegang geweigerd. Het gebruik van of in bezit hebben van drugs is verboden.

Voor en door jeugd: vrijwilligers gezocht
Jongeren hebben een actieve rol in de organisatie van het festival vanaf de ontwerpfase tot aan het opruimen van het terrein na afloop. De jeugd wordt zo uitgedaagd zelf mee te denken én mee te doen. Voor deze editie zoekt de organisatie van het Lakeside Festival nog vrijwilligers! Heb je interesse? Geef je op via de website.

Een festival met een boodschap
De organisatie achter Lakeside Festival, Stichting We Love Education, heeft als doel om jongeren op aansprekende, swingende wijze te motiveren. Motto van de stichting: Opleiding = Toekomst. Ook tijdens het festival is hier ruim aandacht voor, bijvoorbeeld via de aanwezige led-schermen en andere media.

Meer informatie
Meer weten over het festivalprogramma, de kaartverkoop, de artiesten, VIP-arrangementen en het werken als vrijwilliger? Kijk op www.lakesidefestival.nl