Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland Cleopatra komt eraan op 12 april
Tijd om je kaarten te halen als je erbij wil zijn

gepubliceerd door , op
Crazyland
3 april 2014
FeestCrazyland · Cleopatra edition Site
Datumzaterdag 12 april 2014
WinactieCrazyland actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
Net bijgekomen van het vorige feest en het volgende feest is alweer in de maak. En wat voor een feest! Het wordt nu tijd voor het echte Crazyland feest en wel de Cleopatra-editie.

Veel mensen denken dat alle feesten die Crazyland organiseert ook meteen een Crazyland is. Maar dat is absoluut niet waar. BITCH of Royal Splash of The Fast and the Fabulous of Pleasure Island is ook geen Crazyland, maar worden wel door de Crazyland organisatie georganiseerd. Daarom is het nu tijd voor het feest dat al veertien jaar bestaat en wat zoveel verschillende titels door mensen opgelegd krijgt. 'Het feest der feesten' zoals velen zeggen in de volksmond of 'het feest met de beste sfeer' dat ook vaak genoemd wordt in partyland. Een ding staat vast: je verveelt je er nooit en iedere editie is anders! Dat kan je over vele andere feesten niet zeggen.

De organisatie denkt altijd maanden van te voren over welke ideeën ze deze keer kunnen verwezenlijken. Met het thema 'Cleopatra' kun je je weer flink uitleven! Zorgen jullie voor de superleuke en sexy outfits, dan zorgt de organisatie voor de decoratie en het omtoveren van de locatie tot een waar haremparadijs! En de tip om nu echt je kaarten te gaan halen geven ze alleen als het bijna uitverkocht is, dus sla nu nog je slag om je ticket voor een schappelijk prijsje te kopen voor het straks te laat is. Dit feest is al jaren op rij weken, soms maanden, van te voren uitverkocht. Haal bij koop tickets of koop tickets je kaartje om zeker te zijn van jouw Crazyland-beleving 12 april!


Hieronder de trailer van de laatste Crazyland Most Wanted om een impressie te krijgen van hoe het is:



Haal je kaarten op tijd! Het is alleen maar een tip! Kijk op Facebook want buiten die riante prijs van een reis naar Ibiza die er al bijna weer uitgaat heeft de organisatie binnenkort nog meer leuke acties voor jullie in petto. Houd het dus goed in de gaten!


3 opmerkingen

Oh oh dat wordt weer een topper , gaan met het gehele harem :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :p
me stoere pakje is binnen en super zin in :)