Partyflock
 
­ Nederland

Tripeo Album release party met Ben Sims in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Tripeo
25 februari 2014
FeestTripeo · Album tour
Datumvrijdag 16 mei 2014
LocatieMelkweg Site
Vrijdag 16 mei viert dj/producer Darko Esser de albumrelease van zijn liveproject Tripeo in de Amsterdamse Melkweg. Speciaal voor deze gelegenheid komt techno legend Ben Sims overgevlogen uit de UK. Daarnaast zijn er dj-sets van eigen bodem door Doka en Mirella Kroes. Tickets zijn nu in de voorverkoop.

Darko Essers liveproject Tripeo is een van de meest spraakmakende techno acts van de laatste tijd. De Nijmegenaar stond onder andere op Time Warp, in de Berlijnse Berghain en speelde afgelopen zomer al op diverse Nederlandse festivals. In april komt eindelijk het langverwachte eerste Tripeo album 'Anipintiros' uit, een album vol trippende, stevige en eigenzinnige techno.

Dat dit groots gevierd moet worden is duidelijk en daarom is niemand minder dan Ben Sims uitgenodigd. Ben Sims is al sinds jaar en dag een van de grote Europese technonamen en is vaste kost bij alle grote podia en festivals, waaronder natuurlijk Awakenings. Daarnaast zijn zijn releases terug te vinden in de tas van alle groten der aarde en is hij betrokken bij maar liefst negen (!) verschillende labels. Ben Sims en Darko Esser zijn ook bepaald geen onbekenden van elkaar. Tripeo remixte vorig jaar al een track van de Brit en Sims gaat een van de tracks van het Tripeo album remixen.

Twee van Darko's favoriete Nederlandse dj's Doka en Mirella Kroes maken de line-up compleet. Doka brengt volgende maand een release uit op Darko Esser's Wolfskuil Records.

Darko Esser organiseert met zijn technolabel Balans al twee jaar clubnachten in de Melkweg met artiesten als Surgeon, Oscar Mulero, DVS1, Tommy Four Seven, Shifted, Jonas Kopp, Donato Dozzy en Mike Parker op de affiche.

Line up