Partyflock
 
­ Nederland

Ik Ben Je Bitch Niet – The Reborn Bitch

gepubliceerd door , op
Ik Ben Je Bitch Niet
21 februari 2014
'Ik Ben Je Bitch Niet' is terug! Op de allereerste Koningsnacht presenteert BKJN Events events hun nieuwste concept. Onder de naam 'The Reborn Bitch' zal dit roemruchtige concept uit het verleden opgepoetst en geüpgrade worden naar de kwaliteit die je van BKJN Events gewend bent. De makers van Beter kom je Niet zijn dan ook trots om de bezoekers naast alle reeds bekende concepten weer een echt nieuw Hardcore & Terror evenement te kunnen aanbieden waar de muziek, hoe kan het ook anders, niet hard genoeg kan gaan.

Location
Door omstandigheden heeft de organisatie besloten het evenement, wat eerder gepland stond in Culemborg, te verplaatsen naar de bekende Club Rodenburg in Beesd. Op een steenworp afstand van de plek waar alles voor Ibjbn begonnen is, zal er hier een waar Hardcore en Terror walhalla worden gecreëerd waar je als liefhebber gewoon bij moet zijn. Versterkt door het originele BKJN Events geluidsysteem en de zeer ruime openingstijden zal Rodenburg dan ook een perfecte locatie zijn voor dit nu al legendarische feest.

Line up
Ibjbn zou zichzelf niet zijn als de programmering niet zou bestaan uit de crème de la crème op Hardcore, Terror en Speedcore gebied. Naast de uptempo Hardcore op de mainstage zal de tweede grootste area ruimte bieden aan de Terror & Speedcore fans. De intiemere zaal op de tweede verdieping zal deze nacht gereserveerd zijn voor de nodige Frenchcore helden. De complete line up ziet er als volgt uit:



General info
De deuren van Club Rodenburg zullen van 22.00 tot 08.00 uur de volgende dag geopend zijn voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Tickets zijn vanaf heden te bestellen via bkjn.nl. Voor alle verder info en hete nieuwtjes houd je de site in de gaten of check je facebook.


I'm not your Bitch, motherfucker!

11 opmerkingen

 
Vette line-up! Weer een vanouds lekkere terror line-up met namen die we een tijd niet gezien hebben
 
Op de evenementen pagina staat minimum leeftijd 16.... wat is het nou? (Voor de wat jongere onder ons)
Uitspraak van verwijderd op maandag 24 februari 2014 om 13:41:
Op de evenementen pagina staat minimum leeftijd 16.... wat is het nou? (Voor de wat jongere onder ons)


Dat leeftijd gebeuren zal nog wel een langere tijd fucked up blijven raken. De een geeft 16+ aan, de ander 18+. Sinds de wetgeving over het schenken van alcohol is aangepast, zet dit de boel nogal flink op z'n kop.
 
100% zeke!
Die terror lineup is zoooooo 2005-2006!

(y)
laatste aanpassing
Hardcore Bitch :respect:
laatste aanpassing
 
Mis nu eigenlijk wel mutante en the speadfreak in de frenchcore :(
Terror line-up is wel :kwijl::kwijl:
Ziet er goed uit toch? Niet zo klagen mensen