Partyflock
 
­ Nederland

Royal Dutch Diva's

gepubliceerd door , op
Het stadje Boxmeer in de provincie Noord Brabant telt ongeveer 15.000 inwoners. Oorspronkelijk heette het dorp Mere. In de tweede helft van de 13de eeuw werd de naam van een grote landheer, namelijk Jan Boc de Mere, verbonden aan deze dorpsnaam en is het Boxmeer geworden.

Genoeg geschiedenis over Boxmeer, zij zijn toeristen even zat. De inwoners van de stad zijn nog aan het bijkomen van de massa mensen die de zeer succesvolle ToXic Inside's B-Day Party van 15 februari in de locatie Shooters en nu plant de organisator Maddox Events bekend van onder andere Ruhr in Love en de Eclactasy partyreeks alweer een nieuwe party op 22 Maart.

De Royal Dutch partyreeks van de half Nederlands en Half Duitse organisatie Maddox Events is na vijf eerdere edities bij onze oosterburen in Duitsland zeer populair geworden. De zesde editie in deze reeks zal op Nederlandse bodem plaatsvinden en wel op zaterdag 22 maart in de partylocatie Shooters in Boxmeer. Deze editie heeft net als al zijn vijf voorgangers een speciaal thema. Het thema van deze editie is Dutch Diva's. De organisatie heeft vier beeldschone vrouwelijke Nederlandse DJ's ingepland voor deze party. Deze dames gaan bewijzen dat ook het vrouwelijk geslacht deze dagen hun plaats achter de draaitafels hebben verdiend en dat hun mannelijke collega DJ's hun niet mogen onderschatten. Onder het motto niet alleen het oor maar het oog wil ook wat zijn deze beeldschone Diva's opgenomen in de line-up voor deze avond: Lady Bex, Anna Crystal, Icha en Thebaddeststep. Zij zullen je meenemen op een reis van early hardcore tot present hardcore tot terror. Zij zullen ondersteund worden door enkele resident DJ's van Maddox Events.

De locatie Shooters is kort geleden gedeeltelijk gerenoveerd en is hard op weg de nieuwe nummer een uitgaansgelegenheid te worden in Boxmeer en omgeving. De entree voor deze avond is iets om vrolijk van te worden want deze is maar 5€. De party is voor iedereen vanaf 16 jaar toegankelijk en vangt al aan om 19:00 uur tot 03:00 uur. Hier op Partyflock maak je kans met de win-actie op een van 6 vrijkaarten voor de party. Zet de party snel in je Partyflock agenda en breng je vrienden op de hoogte. Ik zeg maar bij deze tot 22 maart in Shooters.

1 opmerking