Partyflock
 
­ Nederland

RAWdefinition laat de nieuwe Hedon uit voegen barsten!

gepubliceerd door , op
RAWdefinition
3 maart 2014
Iedereen heeft het erover, de nieuwe Hedon. Na een lange periode van bloed, zweet en tranen is de verbouwing nu toch echt klaar en heeft de locatie haar deuren geopend voor bezoekers. Hét nieuwe poppodium van Zwolle waar kosten nog moeite bespaard zijn gebleven is niet alleen een perfecte locatie voor bands of popartiesten. Nee, het leent zich ook perfect voor een dik hardstyle event! Daarom hebben Poppodium Hedon en High Energy Events de handen ineen geslagen om een paar keer per jaar groots uit te pakken en de liefhebbers van de hardere stijlen eens flink te verwennen!

Aftrap met RAWdefinition
Op zaterdag 08 maart staat het eerste event al op de agenda: RAWdefinition! Met een super dikke line-up met o.a. Radical Redemption, Thera vs Deetox, Solutio & The I's en Outbreak is stilstaan deze avond écht geen optie. De nieuwe Hedon heeft ook een compleet nieuwe licht- en geluidsinstallatie wat bij RAWdefinition natuurlijk even flink uitgetest gaat worden. Al met al rede genoeg om op 08 maart keihard los te gaan op RAWdefinition!

Line-up
Radical Redemption
Solutio & The I's
Thera vs Deetox
Outbreak Australië
Re-Style
Zentiments
Proto Bytez
Hosted by MCRenegade



Tickets
Scoor nu je RAWdefinition tickets voor slechts €15,- op koop tickets of bij een Primera winkel bij jou in de buurt. De minimum leeftijd voor RAWdefinition is 18 jaar, bij twijfel kan er om legitimatie gevraagd worden. Volg High Energy Events op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte over het laatste nieuws!

3 opmerkingen

Artiest Exodus
Mooi even kijkje nemen hoe hedon is geworden !