Partyflock
 
­ Nederland

Quest4Trance presents Back to Basic

gepubliceerd door , op
Quest4Trance
16 januari 2014
FeestQuest4Trance · Back to Basic
Datumvrijdag 7 maart 2014
WinactieQuest4Trance actiegesloten
LocatiePoema RAW
Met nog iets meer als een week te gaan is het bijna zover! Op vrijdag 7 maart organiseren wij een extra Quest4Trance editie in Poema RAW Utrecht. Poema RAW is een unieke locatie in de binnenstad van Utrecht. Quest4Trance heeft daar in het verleden diverse en zeer succesvolle edities georganiseerd. Poema RAW is onlangs verbouwd en heeft een vernieuwde moderne look gekregen. Poema RAW beschikt over een fantastisch Funktion One geluidssysteem. Het event begint om 2200 en zal duren tot 0530.

Line up:


Ticket €15,-
Voorverkoop via koop tickets.

Poema RAW
Drieharingstraat 22
3511BJ Utrecht

Routebeschrijving
Poema RAW is gelegen op loopafstand van het Centraal Station Utrecht. Ook met de auto is Poema RAW goed bereikbaar. Parkeren is 24 uur per dag mogelijk in parkeergarage Vredenburg (P5 / adres: Rijnkade 5).

Per auto
Vanuit het gehele land volg je de borden Utrecht. Zodra je in de buurt van Utrecht komt volg je de borden "Jaarbeurs". Je wordt nu naar de Jaarbeurs geleid richting het centrum van de stad. Vanaf de "Jaarbeurs" volg je de borden "Centrum" en "Parkeerroute Centrum". Deze route loopt langs de vele garages onder winkelcentrum Hoog Catharijne. Parkeergarage Vredenburg bevindt zich het dichtst bij Poema RAW. Als je uit de garage komt, ga je naast Douglas de "Drieharingstraat" in. Na 50 meter zie je aan je rechterhand Poema RAW.

Per trein
Poema RAW ligt op 5 minuten loopafstand vanaf het Centraal Station Utrecht. Volg de borden "Uitgang Centrum" (centrumzijde/Vredenburg). Je loopt vervolgens door Winkelcentrum "Hoog Catharijne". U steekt het "Vredenburgplein" over richting de ING bank en Douglas. Daar loop je de Drieharingstraat in. Na 50 meter zie je aan je rechterhand Poema RAW.