Partyflock
 
­ Nederland

Club DéjàVu 10 Years Anniversary: golden classics en een super line-up

gepubliceerd door , op
Club DéjàVu
19 december 2013
FeestClub DéjàVu · 10 Years Anniversary
Datumzaterdag 8 februari 2014
WinactieClub DéjàVu actiegesloten
LocatieEindelijk Weer
Remember the good old times? De tijden waarin Club DéjàVu voor het eerst plaatsvond en de classics van nu toen nog voor het eerst kersvers van de vinyl-persen kwamen? Waarin de dj's nog dagelijks op jacht gingen naar zeldzame bootlegs en whitelabels bij obscure platenzaakjes en jij je elk weekend met de handen hoog en de ogen dicht als in de hemel voelde? Those were the days... En voor één keer komen ze weer tot leven, voor jou en voor iedereen die deze gouden tijden nooit heeft meegemaakt. Zaterdag 8 februari is de dag, Club Eindelijk Weer in Almere the place.

Voor deze speciale 10 years anniversary editie hebben Saint Music Productions en Eindelijk Weer de handen ineengeslagen om een spetter van een productie neer te zetten, vol met de namen van toen en nu die bij jou een speciale snaar weten te raken. De line-up liegt er niet om, en Eindelijk Weer wordt voor de gelegenheid ondergedompeld in die classic sfeer die je nog kende van de big clubnights. Alleen maar de heerlijkste en hardst knallende dance-, (hard)trance-, oldschool- en housetracks van toen!

Bekijk hier de promo-movie:


Wil jij dit superfeest ook niet missen? Haal dan snel nog je presale kaartje in huis voor je achter het net vist. De Early Bird kaarten zijn helaas al uitverkocht, maar ook met een gewoon voorverkoopkaartje van maar €15 scheelt het je nog meer dan 7 euro aan de deur! Haal ze via de ticketlinks in de agenda's of via 'Tickets' op de site van Eindelijk Weer.

Klinkende namen
Alle Dj's op deze Club DéjàVu 10 Years Anniversary hebben hun roots in het classics-tijdperk liggen en allemaal dragen ze de sounds van toen en nu een warm hart toe. Bekijk de namen maar eens, wedden dat je dat 'owjaaaa' gevoel krijgt? Reken maar dat de vonken er vanaf zullen springen op 8 februari!

Alvast inkomen? Misja Helsloot's speciale classics Deja Vu mix:


Line-up Club DéjàVu
RAM
Misja Helsloot
Michael Saint
Ko-c
Miss Amy
Alberto V
Ruben Verhagen
Mc Da Silva

Met zo'n line-up en zo'n gouden verleden van dik tien jaar is het tijd om het groots te vieren! Club DéjàVu heeft in al die jaren in verschillende clubs plaatsgevonden en Eindelijk Weer nodigt natuurlijk iedereen uit die ergens ooit bij dit topfeest is geweest. En net als toen is ook vandaag de dag een dresscode opgelegd: Black & Gold. Je ziet het, dit zit gewoon goed! Ga jij het meemaken? Haal snel je kaartje in huis!