Partyflock
 
­ Nederland

Here comes the Valley Fever...Dance Valley is live

gepubliceerd door , op
Dance Valley 2014
31 januari 2014
FeestDance Valley 2014 · 20th Anniversary
Datumzaterdag 2 augustus 2014
LocatieSpaarnwoude Park Site
Zet hem in je agenda: zaterdag 2 augustus, Dance Valley 2014, alweer de twintigste editie! Het lijkt ver weg, maar voor je het weet is het augustus en dreunt Velsen van de vette sounds. In twintig jaar veranderen de stages en de sounds, maar the Valley zindert nog altijd van de beukende beats en de energie van al die handen in de lucht. Elk jaar opnieuw, zoveel toonaangevende artiesten; iedere gerenommeerde DJ die wij kennen heeft minstens één keer tijdens Dance Valley op het podium gestaan. Een veelheid aan muziekstijlen, een samenkomen van muziekliefhebbers, een weergaloos feest: here comes the Valley Fever!

Weten wat je kan verwachten? De nieuwe website dancevalley.com is nu live. Dance Valley viert zijn twintigste editie met een volledig nieuwe website in navolging van de onlangs ingeslagen koers van 2012. Op de website vind je de komende tijd actuele informatie omtrent tickets, line-up en overig festivalnieuws én kun je media bekijken die je mee terug nemen in de geschiedenis van Dance Valley.

Op welke dj's ga je in 2014 uit je dak? Cristian Varela, Chain Reaction, Ophidian Live, Audien, Dyna ft Gio en The Bloody Beetroots live zijn de eerste namen waar jullie je op kunnen gaan verheugen! Voor de meest actuele lijst van de verschillende area's en artiesten ga je naar de website dancevalley.com waar met regelmaat nieuwe namen en area's aan worden toegevoegd.

Tickets on sale now
De fantickets waren razendsnel uitverkocht. UDC is ontzettend blij met de vele Dance Valley liefhebbers met het goede voornemen om Dance Valley 2014 te bezoeken. Gelukkig zijn er nog genoeg tickets over. Dance Valley werkt ook dit jaar weer met flextickets. Je bepaalt dus zelf wat je betaalt voor je ticket. En vroege beslissers betalen minder. De ticketprijs is nu €45 en elke twee maanden komt hier €5 bovenop. Remember: 'Good things come to those who are quick!'

3 opmerkingen

Uitspraak van B-Flock :bounce: op zondag 2 februari 2014 om 20:52:
Chain Reaction! :lief:


Jaaaa en Ophidian!!! (L)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 59448, 60688, 114861, 26509}
idd, voor die 2 namen zou je al een ticket willen halen

Dit feest gaat in de planning. Heeeeeel veel spijt dat ik vorig heb gemist (gezien de lovende reacties)