Partyflock
 
­ Nederland

Laatste info en timetable Crazy Sexy Cool · The Carnival Edition

gepubliceerd door , op
Crazy Sexy Cool
14 januari 2014
FeestCrazy Sexy Cool · The Carnival Edition
Datumzaterdag 1 februari 2014
WinactieCrazy Sexy Cool actiegesloten
LocatieMaassilo Site
Crazy Sexy Cool, The Carnival Edition, vindt plaats in Maassilo in Rotterdam. Het Carnivalfeest van het jaar knalt op 1 februari met Quintino, Gregor Salto, The Partysquad, Billy the Kit, Apster, Franky Rizardo, Lucien Foort, Roul and Doors, MC Mitch Crown and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn:

Bekijk hier de officiële trailer voor Crazy Sexy Cool 'The Carnival Edition':


Tickets
Tickets voor Crazy Sexy Cool zijn nog beschikbaar via www.trwevents.com/tickets.

Party time
Vanaf 23:00 uur gaan de deuren open waarna je kunt doorfeesten tot 07:00 uur in de ochtend.

Timetable


Gebruik de hashtag #Cscevents wanneer je iets over het evenement post op social media en help mee CrazySexyCool trending topic te maken!

Social media
Kun jij niet aanwezig zijn bij CrazySexyCool? Houd dan de CrazySexyCool social media kanalen goed in de gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan middels foto-, video- en audiomateriaal!

Leeftijd
Je moet minimaal 18 jaar zijn om toegelaten te worden tot het event.

Soundcloud
Kun je niet meer wachten tot 1 februari? Check dan de Crazy Sexy Cool 'The Carnival' Mixtapes van Delivio Reavon & Aaron Gill, Vaiks L & Rowses, WaxFiend, De RotJoGGieS: soundcloud.com/cscevents

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro's van en naar de Maassilo. Je pakt Metro D of E en stapt uit bij metrostation 'Maashaven'. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg www.ns.nl of www.9292.nlvoor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kun je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De locatie is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven.

Dresscode
Het is niet verplicht, maar wij raden iedereen aan om gekleed te gaan naar Crazy Sexy Cool. Dit zorgt natuurlijk voor het grootste effect tijdens de Carinval Edition. Hoe uitbundiger, hoe beter!

Beeldopnames
Neem gerust je camera mee naar Crazy Sexy Cool en maak zoveel foto's en video's als je wilt. Share je beelden op social media met #cscevents.

Lockers
In de Maassilo is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. Je kunt een locker met twee of drie vrienden delen. Het is mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan. De lockers bevinden zich in de kelder van de Maassilo.

Munten & pinnen
In de Maassilo bevinden zich diverse muntkassa's. Hier is tevens ook de mogelijkheid om te pinnen. Het is helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen. Het wordt aangeraden altijd voldoende contant geld mee te nemen, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding. De muntkassa's bevinden zich in de kelder van de Maassilo.

Refresh points
Er zijn genoeg refresh points waar brillen, petten, shisha pennen en andere benodigdheden verkocht worden.

ID
Breng je identiteitsbewijs mee! Dit is officieel verplicht en zonder identificatie kan de toegang je worden ontzegd. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Roken
De Maassilo is een horecagelegenheid en daar mag dus niet gerookt worden! Er is wel een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen die roken. Deze bevindt zich in de kelder van de Maassilo.

Drugs
Op Crazy Sexy Cool wordt een zero tolerance beleid gehanteerd ten opzichte van drugs. Dit wil zeggen dat alle vormen van drugs - zowel soft- als harddrugs - niet toegestaan zijn. Wanneer je besluit om drugs mee te nemen, loop je het risico om overgedragen te worden aan de politie.

EHBO
Op Crazy Sexy Cool is een EHBO-post aanwezig. De EHBO-post is rechts achter in de hoofdzaak naast de djbooth. Dit is ook aangeven met borden. Daarnaast kun je altijd aan het personeel van Maassilo vragen waar de EHBO is. Zij wijzen je graag de weg.

Website
Voor meer informatie over Crazy Sexy Cool bezoek je www.trwevents.com.