Partyflock

Line-up tweedaags Awakenings Festival 2014 bekend

 

Line-up tweedaags Awakenings Festival 2014 bekend

anoniem gepubliceerd op
De veertiende editie van Awakenings, al jarenlang het grootste outdoor technofestival ter wereld, gaat twee dagen duren. Voor het eerst in haar geschiedenis beslaat het festival het gehele weekend. Op zaterdag 28 en zondag 29 juni 2014 vindt Awakenings plaats op recreatiegebied Spaarnwoude (Deelplan Houtrak), beide dagen van 12:00 tot 23.00 uur. In twee dagen tijd zullen er meer dan 100 (inter)nationale artiesten acte de présence geven.

Het festival biedt met zijn vele area's ruimte aan het hele spectrum van de techno. Awakenings staat erom bekend de crème de la crème van de techno aan te trekken, van internationaal gevestigde namen tot nieuw talent. Wereldberoemde dj's als Carl Cox, Jeff Mills, Joris Voorn, Joseph Capriati, Adam Beyer en Sven Väth keren ook dit jaar weer graag terug naar de Awakenings festivalweide, en dit jaar worden de twee immense buitenpodia op de zondag zelfs in samenwerking met internationale grootheden Carl Cox (Carl Cox & Friends) en Adam Beyer (Drumcode) geprogrammeerd.

De opwindende nieuwe namen die rond zoemen in de techno scene ontbreken uiteraard ook niet. Acts als Clouds, Breach, Midland, Blawan, Finnebassen en Pangaea & Pariah zijn bevestigd voor deze 14 editie. Zo blijft Awakenings constant vernieuwen en is het festival representatief voor wat er in de techno scene speelt. Die kwaliteit van Awakenings wordt geroemd door dj's en publiek.

Het Awakenings festival verkoopt de laatste jaren steevast een paar maanden van te voren uit; dat was voor organisator Monumental reden om uitbreiding te zoeken in de vorm van een extra dag. Het stelt hen daarnaast ook in staat om nog meer artiesten te boeken en om een aantal artiesten zelfs op allebei de dagen te programmeren, zodat het publiek dat hen door het grote aanbod op dag 1 moet missen hen op dag 2 alsnog kan gaan bekijken. Daarnaast geeft de extra dag ook de kans om nog grootser uit te pakken met de decors, special effects, laser- en lichtshows.


Line-up Day One

Line-up Day Two

Meer informatie over de line-up is te vinden op awakeningsfestival.nl. Daar kunnen ook kaarten aangeschaft worden. Er zijn drie soorten tickets: dagtickets voor zaterdag (50 euro) en voor zondag (40 euro) en daarnaast een combinatieticket (75 euro) dat toegang geeft tot beide festivaldagen. De kaartverkoop start vandaag via www.awakeningsfestival.nl & www.awakenings.nl

28 opmerkingen

100% aanwezig beide dagen, wat een gestoord dikke line-up :kwijl: (L)
oehhhhh zin in, ik heb al vrij gevraagd :) :)
Bizar dikke lijn omhoog.­
TERING wat een line-up.­
BennieH.
Werkzaam bij F.S.D.-events
Toen ik het las serieus kippevel.­ Man man man dat word 2 dagen doodgaan!
Yzco
Artiest Yzco
Uitspraak van Dance @ G op donderdag 23 januari 2014 om 15:37:
ok dus dag 2 geen hardtechno ?

klikklikklik-enterresponsecode-klik en de tickets voor de zaterdag zijn besteld.

na een dag hardtechno ben ik toch helemaal gesloopt,
zondag chill-muziek luister ik thuis wel op de bank tijdens het revalideren :)
jammer gelijk dit jaar met defqon
zondag was optie geweest als we mischien wat hardtechno konden rammelen
Nou zeg 32 sterren op zaterdag, nog nooit feest meegemaakt dat zoveel sterren op 1 dag had ;p
Dikke Line-up!!! Jammer dat er geen CLR artiesten meer tussen staan :(
tja, misschien toch nog eens gaan. Ben lang geleden eens geweest, en dat viel zwaar tegen. Maar deze line up doet me weer zwaar twijfelen. Hmmm, dat wordt weer een dure zomer :p
Zijn er problemen tussen Awakenings & Chris liebing dat er geen CLR artiesten tussen staan. Jammer :(
Verder gewoon een hele dikke line-up dus heb m'n 2-days tickets gekocht!
Geen CLR en geen hardtechno op zondag.­ Maar om nou daarover te gaan klagen is wel weer heel Hollands.­ Wat een line-up weer, sowieso allebei de dagen aanwezig.­
Uitspraak van Carl Crocs op donderdag 23 januari 2014 om 20:44:
Zijn er problemen tussen Awakenings & Chris liebing dat er geen CLR artiesten tussen staan. Jammer :(
Verder gewoon een hele dikke line-up dus heb m'n 2-days tickets gekocht!

Denk van niet, Liebing staat 8 februari gewoon in het Klokgebouw. Het valt me op dat Liebing en consorten op Time Warp en afgelopen jaar op Dance Valley wel zeer goed vertegenwoordigt waren. Misschien iets met contracten in de zomer ofzo?
laatste aanpassing
Lekker hoor! Jammer alleen dat Gesaffelstein op zondag draait, wilde het bij 1 dag houden :D
wel veel overlapping qua dj's die op beide dagen staan...­ had verwacht dat het 2 unieke line ups zouden worden, maar das een kleine kanttekening...­ Nu nog mensen mee zien te krijgen, want tegenwoordig is het qua feesten in mijn vriendengroep maar karig!
Wat een heerlijke line-up! :-D Dat wordt een heerlijk dagje Spaarnwoude :bounce:
2 dagen? Dat overleef ik niet.... :D
Uitspraak van Soon. op vrijdag 24 januari 2014 om 07:50:
wel veel overlapping qua dj's die op beide dagen staan...­ had verwacht dat het 2 unieke line ups zouden worden, maar das een kleine kanttekening...­ Nu nog mensen mee zien te krijgen, want tegenwoordig is het qua feesten in mijn vriendengroep maar karig!

Het leuke is dat sommige artiesten twee maal de mogelijkheid krijgen om twee verschillende dingen te doen.
Waanzinnige line-up, echt niet normaal!
Echt een ZIEKE line up >> kaart voor zaterdag al binnen :D
Ticket ook binnen zaterdags.

Dik dik dik :) Wat een brute line up.
Eerste keer AWAKENINGS maar word een mooie dag.
Ik had dit zo verwacht van Awakenings, wat een onzag dwingen ze af met zo'n line up haha

Dickkkkke line up, sws aanwezig (Y)
Jor-D
Artiest Jor-D
geen camping erbij ??
Het wordt voor mij de eerste keer, maar heb wel al een 2daagse ticket gekocht.­ Nu had ik alleen een vraag, de camping in de buurt is al volledig uitverkocht, is er in de buurt nog een andere plek waar je gezellig en redelijk goedkoop kan overnachten? (het liefst een camping)