Partyflock
 
­ Nederland

Flirt 15 februari met liefde terug in de Maassilo

gepubliceerd door , op
Flirt
20 januari 2014
Wie heeft er geen hartverwarmende herinneringen aan Flirt?! De hilarisch romantische taferelen, de steelse blikken, vlinders in de buik en druppels die van het plafond dropen. Het is dan ook tijd voor een terugkeer van Flirt! Het weekend van de liefde is uiteraard het juiste moment. Houdt de passie en lust dus nog even vast na Valentijnsdag voor het immer vrouwvriendelijke Flirt op zaterdag 15 februari in de Maassilo. Hartendieven, minnaars, vreemdgangers en echtelieden worden uitgedaagd te versieren en versierd te worden! Te midden van liefdevol gedecoreerde zalen zal er ruime gelegenheid zijn om lief te hebben.

De Flirt area biedt Shermanology, Franky Rizardo, Erick E, Leroy Styles en Marc MacRowland!
Hitmeister D, Sir Edward (Disco Ed), D.E.F., Isis Valentine en Civil draaien op geheel eigen wijze klassiekers aan elkaar in de Valentine Area.
In de Love Area host Niko. hun eigen area, zodat er ook aandacht is voor verse verleidingen. Niko. wordt al meer dan een jaar lang begeerd in Blender. Niko. neemt de dierbare vaste gasten Tobias Prins, Freddie Mercure en Rough & Maximoes mee en heeft ook FS Green uitgenodigd. De geliefde mc Alainde Lon zal de hedendaagse hits voorzien van zijn gladde praatjes. Hoogstwaarschijnlijk zal er ook nog een mysterieuze muziekliefhebber aantreden.

Uiteraard kan er tijdens zo'n romantische aangelegenheid maar een dresscode zijn: rood!

Kaartverkoop
De voorverkoop is inmiddels begonnen. De entreekaarten zijn nu te koop voor €20,00 via www.flirt-event.com, Facebook en www.maassilo.com.

Praktische informatie
De Maassilo is compleet vernieuwd. De hoofdingang van de Maassilo is verplaatst naar de waterkant. Parkeren kan in de directe omgeving van de Maassilo en er is een speciale female-parking. Tijdens het evenement zijn er kluisjes aanwezig.

Toon alvast liefde en meld je aan voor het Facebookevent.