Partyflock
 
­

Destructive Tendencies, Mad Dog en Javi Boss breken de tent af

gepubliceerd door , op
NRG VIBE presenteert jullie Synthetic 2.0! Wie er vorig jaar op Synthetic 1.0 bij was, weet wat voor een gekkenhuis het was in de Patronaat. Met deze opvallende line-ups gaat er voor Haarlem eindelijk een nieuwe hardcore-periode tegemoet van buitengewone klasse! De line-up is rond. Op zaterdag 19 april 2014 zullen in deze harde audiodome van Haarlem, de volgende namen de elementen weten te combineren tot in zijn hardste vorm:

- Destructive Tendencies
- Mad Dog
- Boneyard
- Spitnoise
- Javi Boss
- Tharoza
- Silver Shadow
- The Dictator
- M-Core

Met de keiharde Destructive Tendencies uit Engeland, de Spaanse baas Javi Boss en de held uit Italië Mad Dog, zal deze avond weer onvergetelijk worden! Ook zijn er talenten aanwezig van eigen bodem waaronder Boneyard (o.a. gedraaid op World of Hardcore en Hardcore Hooligans), de nieuwe beukers in de hardcore-industrie Spitnoise en Tharoza. Natuurlijk zijn DJ Silver Shadow en The Dictator ook weer van de partij. Deze hebben op de eerste editie van Synthetic een snoeiharde set neergezet.

De tweede editie van Synthetic zal een onvergetelijke beukavond worden in het teken van harde mainstream en uptempo hardcore. Een avond die je absoluut niet mag missen, want hardcore in Haarlem is back!

Bekijk hier de aftermovie van Synthetic 1.0:


Om alvast in de stemming te komen, luister je hier naar de Synthetic 2.0 warm-up mixen van Boneyard en Spitnoise:­

Er zijn nog kaarten beschikbaar in de voorverkoop. Dus als je slim bent, haal je van de week vast je kaartje via Ticketscript. Kosten: earlybird €12,50 / €15, voorverkoop €17,50 en de deurverkoop zal €22,50 bedragen.

Mocht je plekken op de gastenlijst willen winnen? Doe dan nu mee aan de winactie op Partyflock