Partyflock
 
­ Nederland

2014 The official grand opening van Beachclub Vroeger op 16 maart

gepubliceerd door , op
Het is januari en de feestdagen zijn weer voorbij. De mensen zijn nog niet echt met de zomer bezig, maar hij is nabij! Voordat je het weet begint het strandseizoen weer en dat wordt traditioneel afgetrapt in Beachclub Vroeger aan het Bloemendaalse strand!

Voor de derde keer op rij is de grootste Beachclub van Europa tijdens de Nightlife Awards gekroond tot beste Beachclub van Nederland. Vol trots heeft Beachclub Vroeger de prijs in ontvangst genomen en ook dit jaar gaan ze er weer alles aan doen om het vorige jaar te overtreffen!

De opening van Beachclub Vroeger is een begrip geworden in Nederland en elk jaar is het de garantie voor een afgeladen feest waar de trend voor het lange strandseizoen wordt gezet! Wat de trends zijn kun je aan de organisatoren van de '2014, The Official Grand Opening' wel vragen. D&C Music bewijst met 'Sexedup' keer op keer weer waarom zij de heetste organisatie van Nederland zijn en Anyday Events lanceerde het meest spraakmakende concept van het jaar: 'Baco & Bitches'.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen al in volle gang en binnenkort zal de line-up gepresenteerd worden van het feest waar iedereen nu al zin in heeft! Want zeg nou zelf: 's zomers is alles beter!

Via de sites van Beachclub Vroeger, Sexedup en Anyday Events kun je vanaf donderdag 9 januari om 19.00 uur de super early bird tickets voor de opening voor maar €7,50 kopen! Hiervan zijn er slechts 250 verkrijgbaar. Hierna worden de First Tickets €10 en deze zijn verkrijgbaar tot 31 januari, daarna zal de prijs oplopen naar de uiteindelijke prijs van €20!

Hou deze site en Facebook ook goed in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen en natuurlijk de line-up! Dat de immens populaire Dyna hierbij staat is uiteraard een zekerheidje waar je jezelf nu al op kan gaan verheugen!

2 opmerkingen

Als Bloemendaal open gaat toch weer beetje lente gevoel (L)
http://www.clublifemagazine.nl/reports/party-report-nope-dope-grand-opening-beachclub-vroeger-30-maart-2014/ Check hier mijn partyreport ;)!