Partyflock
 
­ Nederland

Nightlife Circus maakt timetable bekend
Central Studios omgetoverd tot Circus

gepubliceerd door , op
Nightlife Circus maakt timetable bekend
19 december 2013
Het nieuwe jaar dient zich aan! In de Central Studios staan de artiesten van Nightlife Circus op oudejaarsavond te popelen om jullie een knallende jaarwisseling te bezorgen. De organisatie heeft dit jaar, naast grote nationale- en internationale artiesten, nog meer aandacht besteed aan de aankleding van het Oudejaarsavond evenement van Utrecht en omstreken!

Nightlife Circus is er dit jaar met vlag en wimpel in geslaagd om jong aanstormend talent samen te voegen met de gevestigde namen, in een Line-up die garant staat voor een spetterende jaarwisseling.
Een gevarieerde, verfrissende muzikale reis van meer dan 10 uur met iconen als Carl Craig, Secret Cinema en Agoria, gecombineerd met talenten als De Sluwe Vos, Homework en Wouter S.

Ticketverkoop
De Early Birdkaarten zijn al geruime tijd volledig uitverkocht. De reguliere tickets zijn te koop via de website van Nightlife Circus en kosten € 38,50. De organisatie laat weten dat het merendeel van de reguliere kaarten al verkocht zijn. Het zal niet lang meer duren voordat deze over zullen gaan naar de 'Last Minute' Tickets. De kosten hiervoor bedragen € 42,50.

Een minifestival in Central Studios
Om de beleving van een nachtelijk circus te vergroten worden de ruimten van de Central Studios anders ingedeeld. Zo wordt er een Circustent geplaatst in de tweede zaal en wordt er daaromheen ruimte gecreëerd voor randvermaak. Ook het balkon wordt volledig benut om het minifestival gevoel te vergroten en een andere intiemere sfeer te creëren in de Central Studios. De acrobaten, jongleurs, steltlopers en andere bizarre acts maken het nachtcircus compleet.

Timetable