Partyflock
 
­

No Bass No Glory haalt Noize Suppressor naar Club 22-24

anoniem gepubliceerd op
flyer No Bass No Glory
FeestNo Bass No Glory · Two year anniversary
Datumvrijdag 20 december 2013
Locatie22.24 Site
WinactieNo Bass No Glory actie, gesloten
Op vrijdag 20 december sluit No Bass No Glory het jaar goed af met de Italiaanse Noize Suppressor in 22.24. De organisatie bestaat die dag twee jaar. Wie jarig is trakteert en No Bass No Glory gaat flink uitpakken met een speciale b-day party met een dijk van een line-up, een dikke 'soundsystem' en special effects.Een breed programma waarbinnen de beleving en stevige kwaliteits-hardcore voorop staat, dat is de filosofie van No Bass No Glory in de afgelopen twee jaar. Tijdens No Bass No Glory "the 2 year anniversary" zal er hardcore door speakers klinken in de breedste zin van het woord. Van early naar industrial, via oldschool en een kleine omweg frenchcore naar mainstream, allemaal hardcore! Hiermee bewijst No Bass No Glory zichzelf overduidelijk als 'het gezellige hardcorefeest van de Achterhoek'.

Noize Suppressor
Noize Suppressor is een van de leidende, meest extreme en creatieve dj- live acts binnen de hedendaagse hardcore scène. Zij hebben deze industriële muzikale kunstvorm naar een hoger niveau weten te brengen, zowel binnen hun eigen tracks als de rauwe energieke live optredens. Op regelmatige basis is Noize Suppressor te zien bij uiteenlopende locaties en massale festivals over de gehele wereld zoals; harmony of hardcore, the qontinent en pandemonium. No Bass No Glory presenteert vanuit Italië; Noize Suppressor.

Radiate
Deze ras Achterhoeker uit Lobith heeft weinig uitleg nodig. Samen met Paul Elstak is Radiate verantwoordelijk voor de party-hit van 2013 'Dropping It'. Deze floorfiller stond dit jaar in the top 10 van de Hardcore Top 100. Buiten zijn extreme dJ-Skills en vette hardcore sounds, zorgt hij gegarandeerd voor een bak herrie en coole, krakende beats!

Tijdens No Bass No Glory zal Radiatie the new Rotterdam sound naar Doetinchem brengen. Toch is hij ook zij niet vies van oude hardcore sounds uit "the good old days". Naast mainstream hardcore, is er de liefde voor oldschool en early hardcore. Speciaal voor No Bass No Glory zal Radiate een mix van oud & nieuwe herrie door de speakers laten blazen.

Amada
Amada, ofwel Joyce Eijssen, is al op 12-jarige leeftijd besmet met de hardcore virus. De hoeveelheid energie in deze muziek was iets wat zij nog nooit had gehoord, 'het was liefde op het eerste gezicht!' Ze omschrijft haar stijl als mainstream met een ruwe rand. Zowel de oudere als de nieuwe nummers vermengen geeft een mooie mix van herrie wat het publiek erg kan waarderen. Met elke voorstelling duwt ze een flinke dosis energie in haar sets. No Bass No Glory presenteert vol trots de tweede female dj op No Bass No Glory: Amada!

Dwars door de geluidsbarrière
In samenwerking met Sound Solutions presenteert No Bass No Glory het beste geluidsysteem van het Oosten, 12.000 watt raw basspower! no limiters! Dat wordt stampen en feesten totdat Doetinchem op zijn grondvesten gaat beven. De originele set is weer terug en dat betekend gegarandeerd 'more bass and more glory!' Natuurlijk verstrekken ze gratis oordopjes, verkrijgbaar aan de kassa.

Tickets voor NBNG haal je bij Ticketscript.

1 opmerking