Partyflock
 
­ Nederland

GO!! Chapter 7 · Rob & MC Joe solo project

gepubliceerd door , op
GO!! Chapter 7 · Rob & MC Joe solo project
11 december 2013
FeestGO!! · DJ Rob & MC Joe solo night
Datumzaterdag 14 december 2013
WinactieGO!! actiegesloten
LocatieWaterfront Rotterdam
One DJ and One MC
Zaterdag 14 december net nu de Sint weg is en net voor de kerst zal de zevende editie plaatsvinden van het concept GO!!!! De aanhangers van Rob & Joe zullen wederom worden verrast met innoverende beats en sounds met een knipoog naar de oldschool classics waar deze mannen nog steeds weten hoe dit het beste te doen. De 'feel good vibes' van wat muziek met je kan doen zal de overhand hebben. 'Muziek die je aan het dansen maakt en waar ideeën geboren worden.'

Degenen die GO!! zullen gaan bezoeken, worden verrast met een hele andere kant van DJ Rob & MC Joe! Maar wat dat is kunnen ze helaas niet zeggen, dit laten ze graag aan jullie over, want een beleving is moeilijk van te voren te omschrijven. Maar de muziekstijlen worden gemixt en het gezellige moet weer terug, is het motto. Niet zeuren maar feesten!

GO!! Is een 'open minded' music concept met meer gezichten en deze zevende editie zal wederom plaatsvinden in Waterfront Rotterdam. Tijdens GO!! is er een speciale mogelijkheid gereserveerd voor de producers/dj's die zelf muziek maken en graag gedraaid willen hebben. De muziekdemo's danwel tracks maken de kans dat ze tijdens GO!! een eerste keer uit de speakers worden geknald, deze moeten wel via de mail worden toegezonden naar: go@djrob.nl

Line-up
Solo * Dj Rob & MC Joe – GO!!
With special guest appearances van DJ Dennis en Des Santos

Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt momenteel en indien je nog niet in het bezit bent van een ticket raadt de organisatie je aan om deze zo spoedig mogelijk te bemachtigen via Easyticket of koop tickets. Voorverkoopprijs: €10,-

Munten & Pinnen
In Waterfront Rotterdam bevinden zich diverse muntkassa's. Er zijn geen PIN/Geldautomaten aanwezig waar het mogelijk is om contant geld op te nemen. Het wordt daarom aangeraden om voldoende contant geld mee te nemen.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden om zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op deze grond geweigerd te worden.

Parkeren
Dit kan in Parkeergarage the RED Apple aan de Wijnstraat 22 te Rotterdam en rondom de oude haven waar parkeervakken zijn ook is het mogelijk om je auto aan de Boompjes te parkeren meer deze plaatsen zijn zeer beperkt.

Openbaar vervoer
Waterfront Rotterdam is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Blaak. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat richting de Maas en de Willemsbrug. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl.

5 opmerkingen

De vorige editie was top. Prachtig concept! Helaas nu verhindert om aanwezig te zijn.
Altijd vervelende data :-( ph13 zaterdag
ouwe stijl is botergeil ook op deze dag.., :(
laatste aanpassing
ghehehe, in de docu club Heimat: hier is ut, de gabber machien!!!
Ouwe baas!!
Artiest {SHOWLIST artist 142036, 119}
Uitspraak van the beat is Flo_wn op donderdag 12 december 2013 om 23:51:
ghehehe, in de docu club Heimat: hier is ut, de gabber machien!!!
Ouwe baas!!


Da bedoel ik en wordt nog steeds gebruikt...vette compressie en wat FX erop en gaan!